Animatie laten maken

Animaties zijn toegankelijk, begrijpelijk en leerzaam.

Laat een animatie video maken om op een originele, korte, bondige manier iets uit te leggen dat bij iedereen in de smaak valt. Animaties zijn toegankelijk, begrijpelijk en leerzaam.

Een video animatie is een film dat helemaal getekend is. Video animaties worden vaak ingezet als instructie-of voorlichtingsfilm. Met een animatie kan iets ingewikkelds op een eenvoudige manier worden uitgelegd.

Unieke animaties

Ons professionele team van videoproducenten en animators, maken unieke animaties voor bedrijfspresentaties of voor bijvoorbeeld het gebruik op social media. 

Aan de hand de wensen en doelstellingen maken wij een script en een digitaal storyboard. De animatie wordt door onze illustrator stap-voor-stap geïllustreerd, tot één geheel gemonteerd en voorzien van een professionele voice-over.

Een animatie laat u maken om abstracte zaken te verduidelijken of veel informatie in korte tijd over te brengen. En dan kan in verschillende vormen.

Wilt u meer weten over explamination video’s? Klik op onderstaande button.

Animatie laten maken

Animatie laten maken | Media Managers

Content draait om het vertellen van een verhaal. Of het nu gaat om uw product, klanten of instructies, het doel is om een boodschap te delen die de kijker dwingt, overtuigt om actie te ondernemen.

Het verhaal moet goed zijn maar de uitvoering is minstens zo belangrijk!

Als het verhaal goed is maar slecht wordt afgeleverd zal de kijker minder snel actie ondernemen. Dat kan uitstekend met een animatie video.

Nog enkele feiten:

  • 90% van de informatie die naar de hersenen wordt verzonden, is visueel en beelden worden 60.000x sneller verwerkt in de hersenen dan tekst.‎
  • ‎40% van de mensen zal beter reageren op visuele informatie dan platte tekst.‎
  • ‎Kijkers hebben 85% meer kans om een product te kopen na het bekijken van een productvideo.‎

Wilt u een animatie laten maken?

Neem contact op om te kijken welke vorm het best past bij uw verhaal.

Wilt u een zakelijke animatie video laten maken? Door een animatie kan u complexe ideeën, businessmodellen, producten en diensten te communiceren. Of wilt u iets uitleggen? Dat kan uitstekend met een animatiefilm. U kan met animatievideo uw boodschap versimpelt uitleggen.

Onze werkwijze om uw animatie te maken

  • De productie van de animatie begint met een gesprek waarbij u alles vertelt over het product, de dienst of uw idee. Dat vertalen wij naar een script en samen bepalen wij de illustratiestijl van de animatie. Dan heeft u al een idee hoe de animatie er uit gaat zien.
  • De verhaallijn van de animatie wordt in de tweede stap bepaalt. Hierdoor is het mogelijk om de scenes te bepalen en de tekst die door de voice-over wordt ingesproken.
  • U krijgt een digitaal storyboard, de visuele weergave van hoe de animatie er uit gaat zien. Als er iets is dat u anders wilt dan is dat geen probleem. Natuurlijk passen wij dat aan.
  • De illustrator gaat aan het werk met het maken van de tekeningen. Wij maken alleen illustraties die nodig zijn voor het verhaal.
  • De illustraties worden in de volgende stap geanimeerd, tot leven gebracht. Ze worden getimed met de tekst die door de voice-over is ingesproken. Op het laatst worden de geluidseffecten toegevoegd. Geluidseffecten vergroten de kracht van de animatie