Drone video laten maken

Drone video laten maken

Een ander perspectief met een spectaculaire luchtvideo

Een drone video kan u laten maken door Media Managers. Met videobeelden gemaakt door de drone onderscheid u uzelf van de video van de concurrent. Het geeft een indrukwekkend en onvergetelijk beeld, dat de kijker achterlaat met een WOW-gevoel.

Media Managers maakt het mogelijk om uw bedrijfsfilm te voorzien van adembenemende beelden die gemaakt zijn met de drone. Door een drone video te laten maken of beelden van de lucht video in te gebruiken in uw bedrijfsfilm maakt u écht indruk op de kijker.

Het zorgt dat de kijker geboeid raakt en blijft.

Media Managers beschikt over een erkend opgeleid dronepiloot met EU Dronebewijs en beschikking en certificaten van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De opnames worden ook bij de overheid gemeld als het een CTR-gebied betreft. 

Uiteraard zijn wij goed verzekerd tegen ongevallen of schade.

Hoe wij te werk gaan bij het maken van een drone video?

We starten met het gesprek. Wij willen weten wat uw idee is en het verhaal dat u met de drone video wilt vertellen. Dat brengen we in kaart en op locatie bekijken we de mogelijkheden. Als tweede stap plannen we een filmdag. De keuze van de dag hangt af van het verwachte weer. Vervolgens gaat de editor met het beeldmateriaal aan het werk. Hij zorgt dat de beelden er perfect uitzien.

Het is mogelijk om een complete drone video te laten maken. Dan bestaat de volledige video uit beelden die vanuit de lucht zijn gemaakt. Ook kan ervoor gekozen worden om drone shots te maken, die kunnen gebruikt worden in een bedrijfsfilm.

Het is bij ons mogelijk om een complete dronevideo te laten maken. Dit betekent dat in samenspraak met jou een script wordt uitgedacht, de beelden worden geschoten én de editing wordt uitgevoerd door onze editors.

Showreel

Een drone film is ook populair bij het publiek. Het geeft een wow-effect aan de video en de impact is daarmee dan ook groot. 

Perfecte montage

Wanneer u een bedrijfsfilm wilt laten produceren, maar u bent nog niet zeker van de inhoud van de film, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden.

Waarom wilt u een bedrijfsvideo laten maken?

Het gebruik van video blijft toenemen. De wijze waarop mensen (en úw doelgroepen en/of potentiële klanten) informatie tot zich nemen ontwikkelt zich verder en verder.

Als u uw bedrijfsfilm door Media Managers laat maken, bent u er zeker van dat:

  • Uw doelgroep de boodschap ontvangt en ‘opslaat’
  • De video aantrekkelijk is voor de bezoekers en een grotere kans maakt om te worden hergebruikt, nogmaals te worden bekeken, of te worden gedeeld.

Wist u dat het gebruik van een bedrijfsfilm vele malen meer indruk maakt dan ‘platte tekst’ of een afbeelding?

Ook nodigt videocontent meer uit om de informatie tot je te nemen; bij het lezen van informatie maakt u tijdens het lezen van de eerste alinea al de keuze of u de tekst verder zal lezen, of juist niet.

Als u een goede bedrijfsvideo laat maken weet u zéker dat de boodschap aankomt.

Om u een beter beeld te geven wat de kosten zijn van een bedrijfsfilm kunt u hier kijken voor een aantal indicatieve voorbeelden. Omdat een videoproductie maatwerk is wordt de exacte prijs voor een bedrijfsfilm bepaalt na een prijsberekening.