Op zoek naar een partner om uw bedrijfsfilm te laten maken?

Neem contact op!

Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoorden wij deze graag via telefoon of e-mail.

Wilt u een bedrijfsvideo, animatie, promofilm of website laten maken? Of heeft u vragen over het maken van onlinevideo, een testimonial, social mediavideo of wilt u weten welk videoproductie het best past bij je doelgroep of doelstellingen?

Neem contact op met Media Managers. Wij staan graag voor je klaar om je verder te helpen.

Media Managers verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Download hier de privacyverklaring.

Contactgegevens

Zoek de beste route op via Google Maps

Google Maps

Kom je met de trein?

Vanaf station Velperpoort is het slechts 8 minuten lopen.

Kom je met de bus?

Stap uit bij de Rietgrachtstraat. Vanaf daar is het ongeveer 450 meter lopen.

Kom je met de auto?

In de straat is het betaald parkeren. Media Managers beschikt over enkele parkeerplaatsen, neem hiervoor eerst even contact op.

Bedrijfsvideo laten maken?

Wat kost een bedrijfsfilm?

Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoorden wij deze graag via telefoon of e-mail.

Een bedrijfsvideo maken wij met een team van professionele cameramensen.

Bij het maken van een bedrijfsfilm is het van groot belang om de doelgroep scherp op het netvlies te houden. Wij verliezen ons niet in overmatige animaties en flitsende beelden. Bovenal brengen wij de boodschap op een professionele, duidelijke manier over en maken daarbij gebruik van hoge kwaliteit beelden.

Waarom wilt u een bedrijfsvideo laten maken?

Het gebruik van video blijft toenemen. De wijze waarop mensen (en úw doelgroepen en/of potentiële klanten) informatie tot zich nemen ontwikkelt zich verder en verder.

Als u uw bedrijfsfilm door Media Managers laat maken, bent u er zeker van dat:

  • Uw doelgroep de boodschap ontvangt en ‘opslaat’
  • De video aantrekkelijk is voor de bezoekers en een grotere kans maakt om te worden hergebruikt, nogmaals te worden bekeken, of te worden gedeeld.
Meer weten

Wist u dat het gebruik van een bedrijfsfilm vele malen meer indruk maakt dan ‘platte tekst’ of een afbeelding?

Ook nodigt videocontent meer uit om de informatie tot je te nemen; bij het lezen van informatie maakt u tijdens het lezen van de eerste alinea al de keuze of u de tekst verder zal lezen, of juist niet.

Als u een goede bedrijfsvideo laat maken weet u zéker dat de boodschap aankomt.

Om u een beter beeld te geven wat de kosten zijn van een bedrijfsfilm kunt u hier kijken voor een aantal indicatieve voorbeelden. Omdat een videoproductie maatwerk is wordt de exacte prijs voor een bedrijfsfilm bepaalt na een prijsberekening.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het maken van een bedrijfsvideo voor uw onderneming? Neem dan gerust contact met ons op.