Wat doen Media Managers?

Bedrijfsfilm laten maken

Wat Media Managers doen?

Media Managers helpt u om uw bedrijf te onderscheiden van ‘die anderen’. Wat wij heel belangrijk vinden, is dat elke bedrijfsfilm uniek is.

Wij maken bedrijfsfilms, short video’s, online video’s testimonails (of wervingvideo’s), animaties en video’s voor social media.

Videoproductie laten maken | Media Managers

Uw verhaal in beeld

We vertellen het verhaal van úw bedrijf en zorgen dat de film geheel in uw eigen stijl wordt gemaakt, zowel qua inhoud als qua vormgeving.

Bij het maken van een bedrijfsfilm laten wij zien waarom u doet wat u doet. De kijker willen wij achterlaten vol verwondering en verlangen. Een goede bedrijfsvideo heeft een sterk concept en vertelt een pakkend verhaal met de juiste sfeer.

Bij het maken van een bedrijfsfilm is het van groot belang om de doelgroep scherp op het netvlies te houden. Wij verliezen ons niet in overmatige animaties en flitsende beelden. Wij brengen de boodschap op een professionele, duidelijke manier over en maken daarbij gebruik van hoge kwaliteit beelden.

Dat doen we door professionele cameramensen en filmtechnieken samen te brengen.

Wanneer u een bedrijfsfilm wilt laten produceren, maar u bent nog niet zeker van de inhoud van de film, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden. Of bekijk hier een indicatie over de kosten van het maken van bedrijfsfilm

short video laten maken | Media Managers

Short video laten maken

Korte video’s staan erom bekend dat ze de aandacht van kijkers vasthouden.

Iedereen die ooit de TikTok-app heeft geopend weet hoe verslavend korte video’s kunnen zijn. TikTok-gebruikers zijn zelfs zo verslaafd aan korte video’s dat bijna 50% van de TikTokkers het ermee eens was dat ze video’s langer dan een minuut “stressvol” vonden.

En vanaf juli 2022 maakten video’s met minder dan 60 seconden 57% van de YouTube-weergaven uit, vergeleken met slechts 11% twee jaar geleden.

Omdat wereldwijd de aandacht spanne korter is worden korte video’s snel het populairste inhoudstype om kijkers aan te trekken en betrokken te houden.

Laat uw short video voor TikTok, YouTube shorts of Instagram maken door Media Managers. Kijk hier hoe wij een short video maken.

Online video laten maken

Laat een onlinevideo maken om de bezoektijd op uw website te verhogen. Het gebruik van video blijft namelijk toenemen.

De wijze waarop mensen (en úw doelgroepen en/of potentiële klanten) informatie tot zich nemen ontwikkelt zich verder en verder.

Als u een onlinevideo laat maken zorgt u ervoor dat:

  • Uw doelgroep de boodschap ontvangt en ‘opslaat’
  • De video aantrekkelijk is voor de bezoekers en een grotere kans maakt om te worden hergebruikt, nogmaals te worden bekeken, of te worden gedeeld.
Videoproductie laten maken | Media Managers

Onlinevideo zorgt voor een gigantisch effect. 

Ga uzelf maar eens na, hoeveel onlinevideo bekijkt u zelf op een dag? Onlinevideo nodigt uit tot kijken. Het is ongetwijfeld de meest effectieve manier om uw verhaal te vertellen.

Videoproductie laten maken | Media Managers

Testimonial laten maken

Laat een testimonial maken als u uw klanten wil informeren. Het gaat in de marketing om ‘aanbeveling’. Reviews op uw website werken al erg goed, maar een review in beeld werkt veel beter?

Puur, echt en transparant.

Een door Media Managers gemaakte testimonial heeft de volgende kenmerken:

  • De beste, meest enthousiaste klanten vertellen over u en/of uw bedrijf
  • Wij zorgen dat het spontane quotes van klanten zijn
  • De naam van de persoon wordt gebruikt om de authenticiteit aan te tonen

Uit onderzoek blijkt dat 59% van de internetgebruikers laat zich het liefst informeren met video. Natuurlijk is het geloofwaardiger als uw klant zelf aan het woord is in een testimonial.

De consumenten en eventuele opdrachtgevers hechten grote waarde aan uitgesproken ervaringen, dat is de kracht van de ‘derde persoon’. 

Laat Media Managers uw testimonial maken. Wij denken graag met u mee en kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden.

Animatie laten maken

Door een animatie te laten maken kunt u op een originele, korte, bondige manier iets uitleggen dat bij iedereen in de smaak valt. Animaties zijn toegankelijk, begrijpelijk en leerzaam.

Een video animatie is een film dat helemaal getekend is. Video animaties worden vaak ingezet als instructie-of voorlichtingsfilm. Met een animatie kan iets ingewikkelds op een eenvoudige manier worden uitgelegd.

Ons professionele team van videoproducenten en animators, maken unieke animaties voor bedrijfspresentaties of voor bijvoorbeeld het gebruik op social media. Aan de hand de wensen en doelstellingen maken wij een script en een digitaal storyboard. De animatie wordt door onze illustrator stap-voor-stap geïllustreerd, tot één geheel gemonteerd en voorzien van een professionele voice-over

Videoproductie laten maken | Media Managers

Een animatie laat u maken om abstracte zaken te verduidelijken of veel informatie in korte tijd over te brengen. En dan kan in verschillende vormen.

Wil u een animatie laten maken? Neem contact op om te kijken welke vorm het best past bij uw verhaal.

Social media video

Video voor social media laten maken? 

Media Managers maakt video’s voor gebruik op social media maar kan ook Instagram Stories, Facebook-of YouTube Live verhalen voor u maken.

Vandaag de dag maakt eigenlijk iedereen gebruik van social media. Social media wordt gebruikt voor zowel privé-als zakelijk gebruik. En dat biedt kansen! Consumenten gebruiken veelal Facebook, Twitter en Instagram, de jongere consumenten zien veel in Snapchat.

Zakelijke gebruikers zien we vaak op LinkedIn terug, en ook daar neemt video een steeds groter deel van de tijdlijn in beslag.

Videoproductie laten maken | Media Managers

Wist u dat het gebruik van video content vele malen meer indruk maakt dan ‘platte tekst’ of een afbeelding?

Ook nodigt video content meer uit om de informatie tot je te nemen; bij het lezen van informatie maak je tijdens het lezen van de eerste alinea al de keuze of je de tekst verder zal lezen, of juist niet.

Bij goede video content weet u zéker dat de boodschap aankomt.

Door social media in uw website te integreren maakt u het mogelijk voor bezoekers om uw content te delen met mensen in hun netwerk. Dat betekent dat uw informatie meer mensen, buiten uw eigen netwerk bereikt. Een mooie manier van het vergroten van uw naamsbekendheid.

Daarnaast maakt u het voor bezoekers ook zichtbaar dat u ‘actueel’ bent. Bezoekers zien graag dat websites zijn bijgewerkt en dat bedrijven actief zijn op social media, dat bevordert het vertrouwen in een bedrijf. Wilt u weten hoe u zich het beste kunt presenteren en welke content u kunt gebruiken voor uw social media?

Neem vrijblijvend contact met ons op, of kijk alvast bij onze voorbeelden!

Contact

Laten we het over uw project hebben!