Cameraman nodig?

Professionele cameraman inhuren?

Een cameraman inhuren om uw evenement vast te leggen, een interview te filmen? Of misschien heeft u een cameraman nodig om bedrijfswerkzaamheden, een beurs of seminar te filmen. 

Media Managers levert professionele cameramensen die u kan inhuren. De opnames worden gemaakt naar aanleiding van een briefing van de opdracht die wij samen met u hebben vastgesteld. Uiteraard kunt u tijdens de opnames direct met de cameraman schakelen om specifieke shots te filmen. 

Met eigen professionele cameramensen worden high-end videoproducties gemaakt in Full HD, 4K.

Naast het inhuren van een cameraman kunt u bij ons ook terecht voor een verslaggever. U maakt uw video dan pas écht compleet door het toevoegen van quotes van bezoekers.

Voordelen van het inhuren van een professionele cameraman:

  • Verzekerd van hoge kwaliteit opnames
    Gebruik van high end apparatuur
    Ook licht en geluid apparatuur beschikbaar
  • Het is mogelijk om van het gefilmde materiaal een bedrijfsvideo te maken. Wanneer u een bedrijfsfilm wilt laten produceren, maar u bent nog niet zeker van de inhoud van de film, neem dan gerust contact met ons op. 

Wij denken graag met u mee en kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden.

Bedrijfsfilm laten maken | Nieuw shirt voor Vitesse

Inhuren cameraman: prijzen en mogelijkheden

Het tarief voor het inhuren van een cameraman is afhankelijk van uw wensen, budget en doelstelling. De cameraman die u inhuurt verhoogt de kwaliteit van de opnames. Als u meerdere opnames op één dag heeft haalt u het maximale uit een draaidag.

Als indicatie kan u een tarief vanaf €600,- exclusief BTW aanhouden het inhuren van een cameraman voor vier uur filmen inclusief cameraset.

Hoe werkt het?

De cameraman die u inhuurt werkt volgens een briefing en heeft vooraf ook contact met u zodat u nog specifiek uw wensen kan doorgeven en bespreken. Onze cameramannen zijn allround en kunnen filmen én editen. 

Het project loopt altijd voorspoediger als de cameraman zelf de edit verzorgt, hij weet immers ook wat er exact gefilmd is.

Neem contact met ons op

Wij denken graag met u mee!

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op en zet de eerste stap naar een video met impact.

Cameraman inhuren bij Media Managers

Waarom wilt u een bedrijfsvideo laten maken?

Het gebruik van video blijft toenemen. De wijze waarop mensen (en úw doelgroepen en/of potentiële klanten) informatie tot zich nemen ontwikkelt zich verder en verder.

Als u uw bedrijfsfilm door Media Managers laat maken, bent u er zeker van dat:

  • Uw doelgroep de boodschap ontvangt en ‘opslaat’
  • De video aantrekkelijk is voor de bezoekers en een grotere kans maakt om te worden hergebruikt, nogmaals te worden bekeken, of te worden gedeeld.

Wist u dat het gebruik van een bedrijfsfilm vele malen meer indruk maakt dan ‘platte tekst’ of een afbeelding?

Ook nodigt videocontent meer uit om de informatie tot je te nemen; bij het lezen van informatie maakt u tijdens het lezen van de eerste alinea al de keuze of u de tekst verder zal lezen, of juist niet.

Als u een goede bedrijfsvideo laat maken weet u zéker dat de boodschap aankomt.

Om u een beter beeld te geven wat de kosten zijn van een bedrijfsfilm kunt u hier kijken voor een aantal indicatieve voorbeelden. Omdat een videoproductie maatwerk is wordt de exacte prijs voor een bedrijfsfilm bepaalt na een prijsberekening.