Cameraman inhuren?

Een cameraman inhuren om uw evenement vast te leggen, een interview te filmen? Of misschien heeft u een cameraman nodig om bedrijfswerkzaamheden, een beurs of seminar te filmen. 

Media Managers levert professionele cameramensen die u kan inhuren. De opnames worden gemaakt naar aanleiding van een briefing van de opdracht die wij samen met u hebben vastgesteld. Uiteraard kunt u tijdens de opnames direct met de cameraman schakelen om specifieke shots te filmen. 

Met eigen professionele cameramensen worden high-end videoproducties gemaakt in Full HD, 4K.

Naast het inhuren van een cameraman kunt u bij ons ook terecht voor een verslaggever. U maakt uw video dan pas écht compleet door het toevoegen van quotes van bezoekers.

Cameraman inhuren voor videoproducties | Media Managers

Voordelen van het inhuren van een professionele cameraman:

 • Verzekerd van hoge kwaliteit opnames
  Gebruik van high end apparatuur
  Ook licht en geluid apparatuur beschikbaar
 • Het is mogelijk om van het gefilmde materiaal een bedrijfsvideo te maken. Wanneer u een bedrijfsfilm wilt laten produceren, maar u bent nog niet zeker van de inhoud van de film, neem dan gerust contact met ons op. 

Wij denken graag met u mee en kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden.

Cameraman voor uw event inhuren?

Inhuren cameraman: prijzen en mogelijkheden

 • Het tarief voor het inhuren van een cameraman is afhankelijk van uw wensen, budget en doelstelling. De cameraman die u inhuurt verhoogt de kwaliteit van de opnames. Als u meerdere opnames op één dag heeft haalt u het maximale uit een draaidag.

  Als indicatie kan u een tarief vanaf €600,- exclusief BTW aanhouden het inhuren van een cameraman voor vier uur filmen inclusief cameraset.

  Hoe werkt het?

  De cameraman die u inhuurt werkt volgens een briefing en heeft vooraf ook contact met u zodat u nog specifiek uw wensen kan doorgeven en bespreken. Onze cameramannen zijn allround en kunnen filmen én editen. 

  Het project loopt altijd voorspoediger als de cameraman zelf de edit verzorgt, hij weet immers ook wat er exact gefilmd is.

Welke productie past bij jouw bedrijf/merk?

Bedrijfsfilm laten maken door Media Managers
Laat uw bedrijfsvideo maken door Media Managers. Wij helpen u om uw bedrijf te onderscheiden van ‘die anderen’. Wat wij heel belangrijk vinden, is dat elke bedrijfsfilm uniek is.

Uw verhaal in beeld!

We vertellen het verhaal van úw bedrijf en zorgen dat de film geheel in uw eigen stijl wordt gemaakt, zowel qua inhoud als qua vormgeving.

Bij het maken van een bedrijfsfilm laten wij zien waarom u doet wat u doet. De kijker willen wij achterlaten vol verwondering en verlangen. Een goede bedrijfsvideo heeft een sterk concept en vertelt een pakkend verhaal met de juiste sfeer.

Het is van groot belang om bij het maken van een bedrijfsvideo de doelgroep scherp op het netvlies te houden. Wij verliezen ons niet in overmatige animaties en flitsende beelden. Wij brengen de boodschap op een professionele, duidelijke manier over en maken daarbij gebruik van hoge kwaliteit beelden.

Dat doen we door professionele cameramensen en filmtechnieken samen te brengen.