Videoproductie

Video laten maken

Zoekt u een videoproductiebedrijf? 

Laat uw videoproductie maken door Media Managers. Wij helpen u om uw bedrijf te onderscheiden van ‘die anderen’. Media Managers maakt videoproducties van hoge kwaliteit, tegen betaalbare tarieven!

Uw verhaal in beeld!

We vertellen het verhaal van úw bedrijf en zorgen dat de video geheel in uw eigen stijl wordt gemaakt, zowel qua inhoud als qua vormgeving.

Bij het maken van een videoproductie laten wij zien waarom u doet wat u doet. En de kijker willen wij achterlaten vol verwondering en verlangen. Een goede bedrijfsvideo heeft een sterk concept en vertelt een pakkend verhaal met de juiste sfeer.

Het is van groot belang om bij het maken van een bedrijfsfilm de doelgroep scherp op het netvlies te houden. Daarom verliezen wij ons niet in overmatige animaties en flitsende beelden. De boodschap brengen wij op een professionele, duidelijke manier over. Natuurlijk wordt daarbij gebruik gemaakt van hoge kwaliteit beelden.

Dat doen we door professionele cameramensen en filmtechnieken samen te brengen. 

Bent u nog niet zeker van de inhoud van uw videoproductie? 

Wij bieden productie van videocontent voor elke doelstelling. Heeft u een cameraman nodig of wilt u een cameraman inhuren? Een bedrijfsfilm laten maken, of een drone video?

U kunt bij ons ook terecht om een social mediavideo of animatie video te laten maken.

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden.

Waarom wilt u een videoproductie laten maken?

Het gebruik van video blijft toenemen. De wijze waarop mensen (en úw doelgroepen en/of potentiële klanten) informatie tot zich nemen ontwikkelt zich verder en verder.

Als u uw videoproductie door Media Managers laat maken, bent u er zeker van dat:

  • Uw doelgroep de boodschap ontvangt en ‘opslaat’
  • De video aantrekkelijk is voor de bezoekers en een grotere kans maakt om te worden hergebruikt, nogmaals te worden bekeken, of te worden gedeeld.

Wist u dat het gebruik van video vele malen meer indruk maakt dan ‘platte tekst’ of een afbeelding?

Ook nodigt videocontent meer uit om de informatie tot je te nemen; bij het lezen van informatie maakt u tijdens het lezen van de eerste alinea al de keuze of u de tekst verder zal lezen, of juist niet.

U weet zeker dat de boodschap aankomt als u een professionele videoproductie laat maken.

Om u een beter beeld te geven wat de kosten zijn van een videoproductie kunt u hier kijken voor een aantal indicatieve voorbeelden. Omdat een videoproductie maatwerk is wordt de exacte prijs bepaalt na een prijsberekening.

Neem contact met ons op

Wij denken graag met u mee!

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op en zet de eerste stap naar een video met impact.

Bedrijfsfilm laten maken

Video helpt in het beslissingsproces

Video is een belangrijke tool om nieuwe doelgroepen te bereiken en naamsbekendheid te vergroten. Kortom, een belangrijk onderdeel in de marketing- en communicatiestrategie.

Een goede video is een effectief middel.

Uit onderzoek blijkt dat 64% van de consumenten eerder overgaat tot aankoop van een product na het zien van een video.

Maar liefst 90% van de kijkers geeft aan dat een productvideo helpt bij het maken van een keuze. Natuurlijk is het maken van uw bedrijfsfilm belangrijk, zeker zo belangrijk is dat u een professionele bedrijfsvideo laat maken.

Video is de nieuwe taal

In alle soorten en maten én op alle momenten van de dag is video in ons leven aanwezig.

’s Avonds zitten we op de bank en bingewatchen we de nieuwste Netflix serie of kijken een video op YouTube.

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat 55% van de mensen dagelijks online naar video kijkt.

Ondernemingen die video gebruiken op hun website zien een stijging van 41% van bezoekers in vergelijking tot ondernemingen die geen video op hun website gebruiken.

De verwachting is dat video dit jaar 82% van het totale internetverkeer zal bedragen. Het delen van video via social media zorgt voor een groot bereik. Het is dus niet zo gek om te stellen dat video hét belangrijkste communicatiemiddel van bedrijven is.

Meer conversie, meer bereik, meer omzet met een videoproductie

Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde van video voor hun onderneming in. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die video gebruiken in hun marketingstrategie een snellere stijging in omzet realiseerden dan ondernemingen die geen video gebruikten in hun strategie.

Als je als ondernemer niet achter de feiten aan wilt lopen, is het zaak om nú in actie te komen met een eigen (professionele) videoproductie. En het is verstandig om dit goed te laten produceren, met dezelfde aandacht die geldt voor het maken van bijvoorbeeld uw huisstijl, dat laat u ook niet door de eerste de beste doen.

Toekomst van video

De videowereld is enorm in ontwikkeling en de mogelijkheden om videomateriaal te kijken volgen elkaar in hoog tempo op.

De wijze waarop men video consumeert verandert. Er zijn bijvoorbeeld verschillende soorten schermen en manieren van kijken bij gekomen. Terwijl er nu nog vaak één video gebruikt wordt voor verschillende apparaten houdt Media Managers alvast rekening met het maken van video met de optimale kijkervaring per apparaat.

Aspect ratio

Video wordt standaard in een 16:9 aspect ratio (monitor) en een square aspect ratio (mobiel) gemaakt. Video in square formaat is nog steeds het meest populaire aspect ratio op Instagram. Ook op andere netwerken blijkt dat een video in square formaat zorgt voor een hoger ‘engagement’.

Zo deed square video het in 2019 beter dan landscape video op elk social media-netwerk op het gebied van videoweergaven, betrokkenheid (likes, reacties en shares) en voltooiings percentage (%).

In sommige gevallen resulteerde square video in 30-35% meer videoweergaven en een toename van 80-100% in betrokkenheid. Media Managers maakt uw videoproductie in het formaat van 16:9 maar u ontvangt de video ook in het square formaat.

Ondertiteling

Ruim 50% van alle onlinevideo’s wordt op mobiele apparaten bekeken. Ruim 80% van alle videocontent op Facebook wordt bekeken zonder geluid, de video’s moeten dus zo worden gemaakt dat deze ook zonder audio begrijpelijk zijn. Uiteraard bespreken wij bij het maken van een bedrijfsvideo uw wensen en kunnen wij uw bedrijfsfilm van ondertiteling voorzien.

Bedrijfsfilm laten maken?