Social media video laten maken?

Videoproducties

Op zondag 18 april 2021 speelde Vitesse de bekerfinale tegen Ajax in De Kuip in Rotterdam.

Het Nederlands Openluchtmuseum kleurt daarom ook geel-zwart voor de Arnhemse voetbalclub. Media Managers maakte voor het Openluchtmuseum een video die gepubliceerd werd op de verschillende social media kanalen.

Nederlands Openluchtmuseum laat social media video maken

In opdracht van het Nederlands Openluchtmuseum werd er een combinatie tussen het museum en Vitesse van toen en nu gemaakt. De trams zijn in post-productie geel en zwart gekleurd.

Lees verder
Nederlands Openluchtmuseum laat social media video maken

KuiperArnhem is opgericht in 1902. Het is het oudste zelfstandige bouwbedrijf van Arnhem.

In ruim honderd jaar groeide het familiebedrijf uit tot een zelfstandige ontwikkelende bouwer.

Arnhem geel-zwart

Klant: Openluchtmuseum
Video afspelen

Unieke video's voor social media

Video laten maken

Wist u dat het gebruik van video content vele malen meer indruk maakt dan ‘platte tekst’ of een afbeelding?

Ook nodigt video content meer uit om de informatie tot je te nemen; bij het lezen van informatie maak je tijdens het lezen van de eerste alinea al de keuze of je de tekst verder zal lezen, of juist niet.

Bij goede video content weet u zéker dat de boodschap aankomt.

Door social media in uw website te integreren maakt u het mogelijk voor bezoekers om uw content te delen met mensen in hun netwerk. Dat betekent dat uw informatie meer mensen, buiten uw eigen netwerk bereikt. Een mooie manier van het vergroten van uw naamsbekendheid.

Daarnaast maakt u het voor bezoekers ook zichtbaar dat u ‘actueel’ bent. Bezoekers zien graag dat websites zijn bijgewerkt en dat bedrijven actief zijn op social media, dat bevordert het vertrouwen in een bedrijf. Klik hier om meer te lezen over hoe u zich het beste kunt presenteren en welke content u kunt gebruiken voor uw social media?

Uit onderzoek blijkt dat 64% van de consumenten eerder overgaat tot aankoop van een product na het zien van een video. Maar liefst 90% van de kijkers geeft aan dat een productvideo helpt bij het maken van een keuze.

lees verder