Viering start bouw Poort van Huessen

Bedrijfsfilm

Wie regelmatig langs de bouwplaats komt, kan het niet ontgaan zijn dat is gestart met de funderingswerkzaamheden. Een mijlpaal waar KuiperArnhem samen met kopers, direct omwonenden en partners feestelijk bij stilstaat.

Media Managers heeft een bedrijfsfilm gemaakt met aandacht voor de geschiedenis van de locatie en in het bijzonder rijwielhandel “De Siep” waar menig Huissenaar zijn of haar fiets heeft gekocht.

Bedrijfsfilm Poort van Huessen

Enthousiaste kopers, mooie appartementen, speelse architectuur en een bijzondere locatie.

Zomaar enkele woorden die bij de “Poort van Huessen” passen: een nieuw te realiseren wooncomplex aan de Korte Loostraat in Huissen.

Lees verder
Kuiper Arnhem | Klant Media Managers

KuiperArnhem is opgericht in 1902. Het is het oudste zelfstandige bouwbedrijf van Arnhem.

In ruim honderd jaar groeide het familiebedrijf uit tot een zelfstandige ontwikkelende bouwer.

Viering start bouw Poort van Huessen

Klant: KuiperArnhem
Video afspelen

Bedrijfsfilm laten maken?

Videoproducties

Laat Media Managers uw web video maken.

Heeft u geen volledige bedrijfsfilm nodig? Of is een promofilm, testimonial of instructiefilm gemaakt door een volledige cameracrew te prijzig? Laat dan een web video maken!

Deze video’s worden door uw doelgroep gewaardeerd.

Dat is een korte maar krachtige, eenvoudige onlinevideo voor op het web, gemaakt door 1 persoon, een camerajournalist/ editor.

Deze video’s zijn zelden langer dan 2 minuten, om de aandacht van de kijker te behouden. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om voor uw evenement een cameraman in te huren.

Media Managers maakt een webvideo op maat. Het is meer dan opnemen, monteren en klaar. Het maken van een webvideo vergt voorbereiding, daar legen wij de basis van een professionele en succesvolle video. In het kort doorlopen we vier fasen:

  • Pre-productie: onze videoproducer neemt contact met u op voor de briefing, het schrijven van het script, planning en casting
  • Productie: de opnamen op locatie, in uw bedrijf  
  • Post-productie: het materiaal wordt ‘gespot, de eerste montage, voice-over en het toevoegen van vormgeving in uw huisstijl
  • Levering: na drie evaluatie ronden leveren wij de webvideo

U heeft dan een professionele webvideo voor uw website of social mediakanalen.

lees verder