Project | Poort van Huessen
Bedrijfsfilm laten maken | KuiperBouw

Bedrijfsvideo laten maken?

Opdrachtgever: KuiperArnhem

Wie regelmatig langs de bouwplaats komt, kan het niet ontgaan zijn dat is gestart met de funderingswerkzaamheden. Een mijlpaal waar KuiperArnhem samen met kopers, direct omwonenden en partners feestelijk bij stilstaat.

Media Managers heeft een bedrijfsfilm gemaakt met aandacht voor de geschiedenis van de locatie en in het bijzonder rijwielhandel “De Siep” waar menig Huissenaar zijn of haar fiets heeft gekocht.

Video afspelen
Viering bouw

KuiperArnhem is opgericht in 1902. Het is het oudste zelfstandige bouwbedrijf van Arnhem.

In ruim honderd jaar groeide het familiebedrijf uit tot een zelfstandige ontwikkelende bouwer.

Enthousiaste kopers, mooie appartementen, speelse architectuur en een bijzondere locatie.

Zomaar enkele woorden die bij de “Poort van Huessen” passen: een nieuw te realiseren wooncomplex aan de Korte Loostraat in Huissen.

Bedrijfsfilm laten maken | KuiperBouw
Bedrijfsfilm laten maken
Videoproducties

Laat uw bedrijfsvideo maken door Media Managers. Wij helpen u om uw bedrijf te onderscheiden van ‘die anderen’. Wat wij heel belangrijk vinden, is dat elke bedrijfsfilm uniek is.

Uw verhaal in beeld!

We vertellen het verhaal van úw bedrijf en zorgen dat de film geheel in uw eigen stijl wordt gemaakt, zowel qua inhoud als qua vormgeving.

Bij het maken van een bedrijfsfilm laten wij zien waarom u doet wat u doet. De kijker willen wij achterlaten vol verwondering en verlangen. Een goede bedrijfsvideo heeft een sterk concept en vertelt een pakkend verhaal met de juiste sfeer.

Het is van groot belang om bij het maken van een bedrijfsvideo de doelgroep scherp op het netvlies te houden. Wij verliezen ons niet in overmatige animaties en flitsende beelden. Wij brengen de boodschap op een professionele, duidelijke manier over en maken daarbij gebruik van hoge kwaliteit beelden.

Dat doen we door professionele cameramensen en filmtechnieken samen te brengen.

Laten we het over uw project hebben