Web video Vitesse

Samen zijn we Vitesse

De web video van Vitesse, getiteld “samen zijn we vitesse” is door Media Managers gemaakt.

Heeft u geen volledige bedrijfsfilm nodig? Of is een promofilm, testimonial of instructiefilm gemaakt door een volledige cameracrew te prijzig? Laat dan een web video maken!

Web video laten maken

Samen zijn we Vitesse

Het is een gekke tijd voor iedereen. Ook Arnhem staat stil. We steunen iedereen die tegen het coronavirus strijdt. Samen zijn we sterk en samen komen we hier sterker uit!

Media Managers maakte de web video voor Vitesse die 100.000 views opleverde.

Lees verder
Webvideo laten maken

Vitesse

Vitesse kan zeker gerangschikt worden onder de oudste Nederlandse voetbalclubs. Opgericht in 1892 is het iets jonger dan bijvoorbeeld het Nijmeegse Quick (1888) en het Apeldoornse Robur et Velocitas (1882). 

Samen zijn we Vitesse

Klant: Vitesse

Bedrijfsfilm laten maken?

Videoproducties

Laat Media Managers uw web video maken.

Heeft u geen volledige bedrijfsfilm nodig? Of is een promofilm, testimonial of instructiefilm gemaakt door een volledige cameracrew te prijzig? Laat dan een web video maken!

Deze video’s worden door uw doelgroep gewaardeerd.

Dat is een korte maar krachtige, eenvoudige onlinevideo voor op het web, gemaakt door 1 persoon, een camerajournalist/ editor.

Deze video’s zijn zelden langer dan 2 minuten, om de aandacht van de kijker te behouden. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om voor uw evenement een cameraman in te huren.

Media Managers maakt een webvideo op maat. Het is meer dan opnemen, monteren en klaar. Het maken van een webvideo vergt voorbereiding, daar legen wij de basis van een professionele en succesvolle video. In het kort doorlopen we vier fasen:

  • Pre-productie: onze videoproducer neemt contact met u op voor de briefing, het schrijven van het script, planning en casting
  • Productie: de opnamen op locatie, in uw bedrijf  
  • Post-productie: het materiaal wordt ‘gespot, de eerste montage, voice-over en het toevoegen van vormgeving in uw huisstijl
  • Levering: na drie evaluatie ronden leveren wij de webvideo

U heeft dan een professionele webvideo voor uw website of social mediakanalen.

lees verder