Webvideo Kuiper Arnhem

Begin mei ging Media Managers weer op pad om een webvideo te maken voor Kuiper Arnhem. Een video over het nieuwe gebouwde appartementencomplex Amphion Staete, een parkgebouw aan de Veentjes in Doetinchem. Wat het gebouw zo uniek maakt is de hogere ligging met uitzicht op het centrum én het naastgelegen groene park.

Groenbeleving en stads wonen vallen hierdoor samen! Het was fijn om na bijna 2 maanden weer eens een camera vast te houden, want door de corona crisis stond ook het maken van webvideo’s enigszins stil. Vandaag mocht het weer maar uiteraard wel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Begin 2019 ging de bouw van start en inmiddels zijn ze halverwege het project, het gebouw staat en daarmee is het hoogste punt bereikt. Een mijlpaal voor iedereen die bij dit bouwproject betrokken is en dé ideale gelegenheid om de kopers voor het allereerst uit te nodigen voor een rondleiding en een proost-moment.

Corona crisis

Maar helaas gooide de corona crisis roet in het eten. In opdracht van bouwbedrijf de Kuiper Arnhem, projectontwikkelaar PhoenX en JCR Architecten gingen wij aan de slag met het maken van een webvideo waarmee wij kopers een kijkje achter de schermen konden bieden.

Bedrijfsfilm Kuiper Arnhem

Met onze bouwhelmen op en bouwschoenen aan betraden we de bouwplaats. Teamleider Jelle staat elke dag op het bouwproject De Veentjes. Gewoon lekker als zichzelf volgden we hem met de camera door een aantal appartementen om zo de koper tóch die rondleiding te kunnen geven waar zo naar werd uitgekeken. Aan de binnenkant van het gebouw wordt nog hard gewerkt. Zo was er nog niks te zien van de veel belovende unieke groene tuin op de binnenplaats en het dakterras. Dat maakten de beelden van de webvideo van Kuiper Arnhem overigens niet minder mooi. De hardwerkende bouwers lieten zien waaraan gewerkt werd, zoals het metselwerk met een organische uitstraling.

Drone shots

Het weer zat mee en dat zorgde ervoor dat we prachtige shots van het gebouw konden maken vanuit de lucht met uitzicht op het oude centrum en de kerktoren. We hebben veel drone shots geschoten waarmee we de ruimtelijkheid en de openheid van het gebouw goed in beeld hebben kunnen brengen. Het effect van de gouden constructie waaruit het gebouw is opgebouwd was bovendien goed te zien. Door de zon glom het goud op onze beelden.

Bedrijfsfilm Kuiper Arnhem

Feestelijke webvideo voor Kuiper Arnhem

Dankzij de prettige samenwerking met de opdrachtgevers wisten we in een bedrijfsfilm van 9 minuten de viering van het hoogste punt feestelijk neer te zetten en de kopers op een unieke manier te betrekken bij hun nieuwe woning. Een boeiend verhaal waarmee kopers het bouwproces nog veel gedetailleerder hebben kunnen volgen dan wanneer ze een rondleiding hadden gekregen. Bovendien is het een cadeau om als koper je huis ook van bovenaf te kunnen bewonderen.

De drone shots maakten deze webvideo compleet. Een geslaagde film voor Kuiper Arnhem dus en daarmee een mooie vastgelegde herinnering aan het begin van het hoogste punt van Amphion Staete.

Webvideo laten maken?

Laat Media Managers uw webvideo maken.

Heeft u geen volledige bedrijfsfilm nodig? Of is een promofilm, testimonial of instructiefilm gemaakt door een volledige cameracrew te prijzig? Laat dan een webvideo maken!

Deze video’s worden door uw doelgroep gewaardeerd. De webvideo is een korte maar krachtige, eenvoudige online video voor op het web, gemaakt door 1 persoon, een camerajournalist/ editor. Deze video’s zijn zelden langer dan 2 minuten, om de aandacht van de kijker te behouden. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om voor uw evenement een cameraman in te huren.

Media Managers maakt een webvideo op maat. Het is meer dan opnemen, monteren en klaar. Het maken van een webvideo vergt voorbereiding, daar legen wij de basis van een professionele en succesvolle video. In het kort doorlopen we vier fasen:

  • Pre-productie: onze videoproducer neemt contact met u op voor de briefing, het schrijven van het script, planning en casting
  • Productie: de opnamen op locatie, in uw bedrijf  
  • Post-productie: het materiaal wordt ‘gespot, de eerste montage, voice-over en het toevoegen van vormgeving in uw huisstijl
  • Levering: na drie evaluatie ronden leveren wij de webvideo

U heeft dan een professionele web video voor uw website of social mediakanalen. Neem snel contact op.