Project | Accon avm
Testimonial video laten maken | Accon avm

Web video laten maken?

Opdrachtgever: Accon avm

Laat een web video maken als u geen volledige bedrijfsfilm nodig heeft. De web video is een korte maar krachtige, eenvoudige onlinevideo voor op het web, gemaakt door 1 persoon, een camerajournalist/ editor. Deze video’s zijn zelden langer dan 2 minuten, om de aandacht van de kijker te behouden.

Accon AVM heeft diverse onlinevideo’s gemaakt die op haar social media kanalen zijn gepubliceerd. 

Video afspelen
Webvideo

Accon AVM heeft in haar campagne Ruimte voor ondernemen verschillende web video’s laten maken.

In de videoproducties werden verschillende tips voor ondernemers gegeven naar aanleiding van de plannen van het kabinet.

Testimonial video laten maken | Accon avm
Web video laten maken
Videoproducties

Laat Media Managers uw web video maken.

Heeft u geen volledige bedrijfsfilm nodig? Of is een promofilm, testimonial of instructiefilm gemaakt door een volledige cameracrew te prijzig? Laat dan een web video maken!

Deze video’s worden door uw doelgroep gewaardeerd.

Dat is een korte maar krachtige, eenvoudige onlinevideo voor op het web, gemaakt door 1 persoon, een camerajournalist/ editor.

Deze video’s zijn zelden langer dan 2 minuten, om de aandacht van de kijker te behouden. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om voor uw evenement een cameraman in te huren.

Media Managers maakt een webvideo op maat. Het is meer dan opnemen, monteren en klaar. Het maken van een webvideo vergt voorbereiding, daar legen wij de basis van een professionele en succesvolle video. In het kort doorlopen we vier fasen:

  • Pre-productie: onze videoproducer neemt contact met u op voor de briefing, het schrijven van het script, planning en casting
  • Productie: de opnamen op locatie, in uw bedrijf  
  • Post-productie: het materiaal wordt ‘gespot, de eerste montage, voice-over en het toevoegen van vormgeving in uw huisstijl
  • Levering: na drie evaluatie ronden leveren wij de webvideo

U heeft dan een professionele webvideo voor uw website of social mediakanalen.

Laten we het over uw project hebben