Samen zijn we Vitesse

Media Managers heeft voor Vitesse een web vidocial media video gemaakt over de voetbalclub én Arnhem tijdens de coronapandemie. De videoproductie (‘Samen zijn we Vitesse’) is gemaakt voor Arnhem en de profclub wil iedereen ‘een hert onder de riem’ steken in de coronacrisis. De film is ingesproken door Theo Janssen, clubicoon, jeugdtrainer bij Vitesse en voetbalanalist op de televisie.

Janssen zegt in de social media video “Normaal gesproken verlangen we iedere twee weken naar het stadion”, waar we zingen, springen, juichen of lijden om ons Vites. Maar nu, nu is het stil.”

Vitesse wijst op saamhorigheid. ,,In deze crisis helpen wij elkaar. Wij, jij, ik en onze zorgverleners. Want samen zijn we sterk. En samen komen we hier sterker uit. Samen zijn we Vites.”

Web video Vitesse

De social media video werd door Media Managers gemaakt op het moment dat de corona-uitbraak in Nederland op het hoogtepunt was. De straten waren leeg, winkels gesloten en mensen werkten thuis. De voetbalcompetitie was volledig stilgelegd en de overheid kwam met allerlei steunmaatregelen voor het bedrijfsleven,

De videoproductie is online geplaatst via de social mediakanalen van Vitesse en is inmiddels meer dan 100.000 keer bekeken.

Webvideo Vitesse

Vitesse TV

Media Managers maakt voor Vitesse en FOX Sports wekelijks het programma Vitesse TV. Het programma wordt elke vrijdagmiddag op de sportzender uitgezonden. Daarnaast wordt het ook in het weekend herhaald.

Naast de reguliere afleveringen worden ook vijf lange uitzendingen van Vitesse TV gemaakt. Hierin zijn terugblikken op het seizoen of de voorbereiding van het seizoen te zien.

Als producent zorgt Media Managers ook voor andere videocontent voor Vitesse. Dit bestaat uit de productie van video voor social media, promo’s of commercials.

Heeft u interesse in het maken van een bedrijfsfilm of zoekt u een partner voor video?

Laat uw bedrijfsvideo maken door Media Managers. Wij helpen u om uw bedrijf te onderscheiden van ‘die anderen’. Wat wij heel belangrijk vinden, is dat elke bedrijfsfilm uniek is.

Uw verhaal in beeld!

We vertellen het verhaal van úw bedrijf en zorgen dat de film geheel in uw eigen stijl wordt gemaakt, zowel qua inhoud als qua vormgeving.

Bij het maken van een bedrijfsfilm laten wij zien waarom u doet wat u doet. De kijker willen wij achterlaten vol verwondering en verlangen. Een goede bedrijfsvideo heeft een sterk concept en vertelt een pakkend verhaal met de juiste sfeer.

Het is van groot belang om bij het maken van een bedrijfsvideo de doelgroep scherp op het netvlies te houden. Wij verliezen ons niet in overmatige animaties en flitsende beelden. Wij brengen de boodschap op een professionele, duidelijke manier over en maken daarbij gebruik van hoge kwaliteit beelden.

Dat doen we door professionele cameramensen en filmtechnieken samen te brengen.

Bent u nog niet zeker van de inhoud van uw bedrijfsfilm? Maar u wilt wel een bedrijfsvideo laten maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden.