Bedrijfs video laten maken?

Believe in More

Vitesse heeft haar hernieuwde visie, die bestaat uit een positionering, een merkidentiteit en de ambitie om meer mogelijk te maken in de nabije toekomst van Vitesse, bekend gemaakt.

De campagne wordt ondersteund door een video gemaakt door Media Managers.

Bedrijfsfilm laten maken - Believe in More

‘Believe in More’. Veel mensen zullen het al gezien hebben op de spelersbus, de kleding van de spelers en staf, online uitingen of Papendal.

Aan de vooravond van de start van de UEFA Europa Conference League is het tijd om meer te vertellen over wat er achter deze drie woorden schuilt.

Believe in More is namelijk het motto voor een hernieuwde visie, die bestaat uit een positionering, een merkidentiteit en de ambitie om meer mogelijk te maken in de nabije toekomst van Vitesse.

Media Managers maakte ter ondersteuning deze campagnevideo.

Lees verder
Videoproductie - Believe in More

Vitesse kan zeker gerangschikt worden onder de oudste Nederlandse voetbalclubs. Opgericht in 1892 is het iets jonger dan bijvoorbeeld het Nijmeegse Quick (1888) en het Apeldoornse Robur et Velocitas (1882). 

Believe in More

Klant: Vitesse

Bedrijfsfilm laten maken?

Videoproducties

Laat uw bedrijfsvideo maken door Media Managers. Wij helpen u om uw bedrijf te onderscheiden van ‘die anderen’. Wat wij heel belangrijk vinden, is dat elke bedrijfsfilm uniek is.

Uw verhaal in beeld!

We vertellen het verhaal van úw bedrijf en zorgen dat de film geheel in uw eigen stijl wordt gemaakt, zowel qua inhoud als qua vormgeving.

Bij het maken van een bedrijfsfilm laten wij zien waarom u doet wat u doet. De kijker willen wij achterlaten vol verwondering en verlangen. Een goede bedrijfsvideo heeft een sterk concept en vertelt een pakkend verhaal met de juiste sfeer.

Het is van groot belang om bij het maken van een bedrijfsvideo de doelgroep scherp op het netvlies te houden. Wij verliezen ons niet in overmatige animaties en flitsende beelden. Wij brengen de boodschap op een professionele, duidelijke manier over en maken daarbij gebruik van hoge kwaliteit beelden.

Dat doen we door professionele cameramensen en filmtechnieken samen te brengen.

lees verder