Posted

Samenwerking Vitesse

Media Managers blijft voor nog eens drie jaar verbonden aan Vitesse. De productieovereenkomst voor het maken van Vitesse TV is met drie seizoenen verlengd. Daardoor is Media Managers tot en met seizoen 2022|2023 samen met de media-afdeling van Vitesse verantwoordelijk voor het maken van Club TV en vanaf komend seizoen ook de documentaires in opdracht van FOX Sports.

De Arnhemse videoproducent is met deze verlenging officieel een mediapartner van Vitesse.

Verlenging samenwerking Vitesse

Media Managers is actief als maker van bedrijfsfilms, animaties, documentaires en websites en werkt in opdracht van overheden en het MKB in heel Nederland. “Wij zijn erg trots op het vertrouwen dat Vitesse opnieuw in ons heeft”, vertelt Esther Boekhorst van Media Managers. “Onze mensen werken al jaren nauw samen met de media-afdeling van Vitesse en zijn erg betrokken bij de club.”

Verlenging samenwerking Vitesse

Algemeen directeur van Vitesse, Pascal van Wijk, over de samenwerking: “We zijn erg blij met de prettige samenwerking met Media Managers. Na al die jaren van intensieve samenwerking kunnen we lezen en schrijven met elkaar. Het wekelijks produceren van pakkende content is belangrijk voor onze club. Daarnaast is het een extra mooi gegeven dat Media Managers een Arnhems bedrijf is, met een groot geel-swert hart.”

Vitesse TV

Media Managers maakt voor Vitesse en FOX Sports wekelijks het programma Vitesse TV. Het programma wordt elk weekend op de sportzender uitgezonden.

Naast de reguliere afleveringen van Vitesse TV worden er ook een aantal bijzondere specials over de club gemaakt. Als producent zorgt Media Managers ook voor andere videocontent voor Vitesse. Dit bestaat uit de productie van video voor social media, promo’s of commercials.

Heeft u interesse in het maken van een bedrijfsfilm of zoekt u een partner voor video?

Laat uw bedrijfsvideo maken door Media Managers. Wij helpen u om uw bedrijf te onderscheiden van ‘die anderen’. Wat wij heel belangrijk vinden, is dat elke bedrijfsfilm uniek is.

Uw verhaal in beeld!

We vertellen het verhaal van úw bedrijf en zorgen dat de film geheel in uw eigen stijl wordt gemaakt, zowel qua inhoud als qua vormgeving.

Bij het maken van een bedrijfsfilm laten wij zien waarom u doet wat u doet. De kijker willen wij achterlaten vol verwondering en verlangen. Een goede bedrijfsvideo heeft een sterk concept en vertelt een pakkend verhaal met de juiste sfeer.

Het is van groot belang om bij het maken van een bedrijfsvideo de doelgroep scherp op het netvlies te houden. Wij verliezen ons niet in overmatige animaties en flitsende beelden. Wij brengen de boodschap op een professionele, duidelijke manier over en maken daarbij gebruik van hoge kwaliteit beelden.

Dat doen we door professionele cameramensen en filmtechnieken samen te brengen.

Bent u nog niet zeker van de inhoud van uw bedrijfsfilm? Maar u wilt wel een bedrijfsvideo laten maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden.