Installatie glazen pui
Social media video laten maken | Regioglas
Social media video laten maken?

Opdrachtgever: Regioglas

Regioglas is glasspecialist in de regio Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Zutphen, Arnhem en Nijmegen en heeft door Media Managers een social media video laten maken.

Het bedrijf is gespecialiseerd in dubbel glas plaatsen, enkel glas, keukenachterwanden en (hardglazen douche) deuren.

Video afspelen over Social media video laten maken | Regioglas
Unieke video's voor social media
Video laten maken?

Wist u dat het gebruik van video content vele malen meer indruk maakt dan ‘platte tekst’ of een afbeelding?

Ook nodigt video content meer uit om de informatie tot je te nemen; bij het lezen van informatie maak je tijdens het lezen van de eerste alinea al de keuze of je de tekst verder zal lezen, of juist niet.

Bij goede video content weet u zéker dat de boodschap aankomt.

Social media video laten maken | Regioglas

Door social media in uw website te integreren maakt u het mogelijk voor bezoekers om uw content te delen met mensen in hun netwerk. Dat betekent dat uw informatie meer mensen, buiten uw eigen netwerk bereikt. Een mooie manier van het vergroten van uw naamsbekendheid.

Daarnaast maakt u het voor bezoekers ook zichtbaar dat u ‘actueel’ bent. Bezoekers zien graag dat websites zijn bijgewerkt en dat bedrijven actief zijn op social media, dat bevordert het vertrouwen in een bedrijf. Klik hier om meer te lezen over hoe u zich het beste kunt presenteren en welke content u kunt gebruiken voor uw social media?

Uit onderzoek blijkt dat 64% van de consumenten eerder overgaat tot aankoop van een product na het zien van een video. Maar liefst 90% van de kijkers geeft aan dat een productvideo helpt bij het maken van een keuze.

Laten we het over uw project hebben