Recruitment video laten maken?

MDH Uitgeverij

De recruitment video voor MDH Uitgeverij is door Media Managers gemaakt. 

Laat een recruitment video maken om de perfecte kandidaten voor jouw organisatie te vinden. Zo kan je laten zien wat voor een bedrijfscultuur en werksfeer er heerst, wie toekomstige collega’s worden, en naar welk type werknemer je op zoek bent. 

Onderscheid je je van bedrijven zónder wervingsvideo.

Het gratis bereik van de recruitmentvideo neemt enorm toe.

Bedrijfsfilm laten maken?

Sollicitere!

In deze recruitment video van MDH Uitgeverij vertellen echte medewerkers op een humorvolle wijze waarom sollicitanten beter niet kunnen solliciteren op deze functie.

Lees verder
Recruitmentvideo laten maken

MDH Uitgeverij werkt al 25 jaar lang als mediapartner voor talloze toonaangevende organisaties.

Sollicitere!

Klant: MDH Uitgeverij

Recruitment video laten maken?

Video voor vacature

Laat een recruitment video maken om de perfecte kandidaten voor jouw organisatie te vinden. Zo kan je laten zien wat voor een bedrijfscultuur en werksfeer er heerst, wie toekomstige collega’s worden, en naar welk type werknemer je op zoek bent. In een recruitmentvideo laat je zien waarom het zo leuk is om voor jouw organisatie te komen werken!

Natuurlijk onderscheid je je van bedrijven zónder wervingsvideo en wordt een recruitment-video veel vaker gedeeld op social media dan vacatureteksten. Het gratis bereik van de vacature neemt enorm toe. De kans dat de perfecte kandidaat zich aanmeldt, wordt dan alleen maar groter.

Er zijn niet genoeg actieve sollicitanten om de vacatures te vervullen. Een recruitment video is de beste manier om de latente kandidaat te bereiken. Het aantal actieve sollicitanten droogt in de huidige arbeidsmarkt snel op.

Er zijn echter best veel mensen die best een overstap overwegen, je moet ze alleen benaderen of verleiden.

Gemiddeld wel 3,7 keer zoveel zelfs, volgens recent onderzoek.

lees verder