Recruitment video AcconAVM

Media Managers heeft voor Accon AVM de recruitment video’s gemaakt. De opnames voor de wervingsvideo vonden plaats op locaties in Leerdam, Rosmalen en Veldhoven.

De recruitment video’s zijn gemaakt om kandidaten te triggeren om Accon AVM te overwegen als werkgever. Daarnaast was het belangrijk om een beeld te geven hoe leuk het is om bij Accon AVM te werken. De medewerkers van delen hun ervaringen met Accon AVM als werkgever.

Verhalen van medewerkers

In de wervingsvideo zien we zes medewerkers assistent accountancy, een teamleider en een manager samenstelpraktijk aan het werk voor Accon Avm. Zij laten de kijker zien hoe het er op een normale werkdag op het kantoor aan toe gaat en delen hun ervaring als medewerker. Ze inspireren de kijker met hun ambities, ervaringen en groei mogelijkheden waardoor de kijker getriggerd wordt om te gaan solliciteren voor een functie bij Accon Avm.

Recruitment video AcconAVM

Er is door Media Managers een recruitment video gemaakt van allerlei functies binnen Accon Avm waar kandidaten op kunnen solliciteren. Daarnaast is er van elke medewerker een korte video gemaakt.

Recruitment video AcconAVM

Recruitment video

Een recruitment video is een perfecte tool om in een korte tijd aan potentiele kandidaten te laten zien wat waarom ze uw bedrijf moeten kiezen als werkgever. Wat houdt de baan in? Hoe ziet je bedrijf eruit en hoe staat het ervoor met de sfeer en cultuur binnen de organisatie?

Mensen gaan tegenwoordig niet meer even zitten om vacature advertenties te lezen. Nu wil deze doelgroep, zeker jongeren, in een korte tijd zien of een baan of bedrijf bij hem of haar past. Niet alleen de uitstraling van het bedrijf is belangrijk maar ook de ervaringen van medewerkers.

Ook interesse in de mogelijkheden van een recruitment video, neem dan contact met ons op.