Drone video Park Lingezegen

Drone video

De drone video van Park Linegzegen is door Media Managers gemaakt.

Met videobeelden gemaakt door de drone onderscheid u uzelf van de video van de concurrent. Het geeft een indrukwekkend en onvergetelijk beeld, dat de kijker achterlaat met een WOW-gevoel.

Drone video Park Lingezegen

Drone video Park Lingezegen

In opdracht van Park Lingezegen is een drone video gemaakt waarbij opnames met een drone én uniek, gedetailleerd materiaal vanaf de grond een prachtige indruk geven van het park.

Dronevideo Park Lingezegen

Drone video laten maken?

Luchtvideo

Een drone video kan u laten maken door Media Managers. Met videobeelden gemaakt door de drone onderscheid u uzelf van de video van de concurrent. Het geeft een indrukwekkend en onvergetelijk beeld, dat de kijker achterlaat met een WOW-gevoel.

Media Managers maakt het mogelijk om uw bedrijfsfilm te voorzien van adembenemende beelden die gemaakt zijn met de drone. Door een drone video te laten maken of beelden van de lucht video in te gebruiken in uw bedrijfsfilm maakt u écht indruk op de kijker.

Het zorgt dat de kijker geboeid raakt en blijft.

Hoe wij te werk gaan bij het maken van een drone video?

We starten met het gesprek. Wij willen weten wat uw idee is en het verhaal dat u met de drone video wilt vertellen. Dat brengen we in kaart en op locatie bekijken we de mogelijkheden.

Als tweede stap plannen we een filmdag. De keuze van de dag hangt af van het verwachte weer. Vervolgens gaat de editor met het beeldmateriaal aan het werk. Hij zorgt dat de beelden er perfect uitzien.

Het is mogelijk om een complete drone video te laten maken. Dan bestaat de volledige video uit beelden die vanuit de lucht zijn gemaakt. Ook kan ervoor gekozen worden om drone shots te maken, die kunnen gebruikt worden in een bedrijfsfilm.

Het is bij ons mogelijk om een complete dronevideo te laten maken. Dit betekent dat in samenspraak met jou een script wordt uitgedacht, de beelden worden geschoten én de editing wordt uitgevoerd door onze editors.

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

lees verder