Vollgasfussball am Rhein

Documentaire

Het introduceren van een nieuwe speelstijl en nieuwe coach in de Eredivisie heeft Vitesse het afgelopen seizoen ver gebracht, tot grote verbazing van de media (en de rest van Nederland).

Media Managers maakte de documentaire ‘Vollgasfussball am Rhein’ en bekijkt de speelstijl die door de hoofdtrainer Thomas Letsch en technisch directeur Johannes Spors is geïntroduceerd. We spreken met mentor/inspirator Ralf Rangnick, speler Maximilian Wittek en voormalig trainer van Vitesse, Peter Bosz.

De documentaire is op 30 juni 2021 om 20:30 uur te bekijken op @ESPNnl.

ESPN documentaire | Vollgasfussbal am Rhein

In de documentaire ‘Vollgasfussball am Rhein’ bekijken we de speelstijl die door de hoofdtrainer Thomas Letsch en technisch directeur Johannes Spors is geïntroduceerd. Voor Vitesse lijkt het een ‘succesformule’ die feilloos aansluit op de clubidentiteit en spelers. 

Maar wat is vollgasfussball precies, waar komt het vandaan en hoe komt het terug in het spel van Vitesse? En wie is Thomas Letsch en waarom heeft hij deze speelstijl omarmd? 

Naast Thomas Letsch en Johannes Spors spreken we met hun voormalig mentor/inspirator: Ralf Rangnick over de oorsprong van deze speelstijl. Maximilian Wittek vertelt over de plannen die Vitesse had toen hij als speler werd aangetrokken. En Peter Bosz, die als trainer al eerder een aanvallende speelstijl bij Vitesse introduceerde, geeft zijn kijk op de speelstijl van Letsch en neemt de clubidentiteit en mentaliteit van Vitesse onder de loep. 

Lees verder
ESPN | Producent Media Managers

ESPN is sinds kort de thuisbasis van het Nederlandse en internationale clubvoetbal. Je kijkt er onder andere de Nederlandse Eredivisie en ook sport uit het buitenland zoals de Bundesliga en Amerikaanse sporten als NFL, NHL en MLB.

Promo | Vollgasfussball am Rhein

Klant: ESPN/Vitesse
Video afspelen

Bedrijfsfilm laten maken?

Videoproducties

Laat Media Managers uw web video maken.

Heeft u geen volledige bedrijfsfilm nodig? Of is een promofilm, testimonial of instructiefilm gemaakt door een volledige cameracrew te prijzig? Laat dan een web video maken!

Deze video’s worden door uw doelgroep gewaardeerd.

Dat is een korte maar krachtige, eenvoudige onlinevideo voor op het web, gemaakt door 1 persoon, een camerajournalist/ editor.

Deze video’s zijn zelden langer dan 2 minuten, om de aandacht van de kijker te behouden. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om voor uw evenement een cameraman in te huren.

Media Managers maakt een webvideo op maat. Het is meer dan opnemen, monteren en klaar. Het maken van een webvideo vergt voorbereiding, daar legen wij de basis van een professionele en succesvolle video. In het kort doorlopen we vier fasen:

  • Pre-productie: onze videoproducer neemt contact met u op voor de briefing, het schrijven van het script, planning en casting
  • Productie: de opnamen op locatie, in uw bedrijf  
  • Post-productie: het materiaal wordt ‘gespot, de eerste montage, voice-over en het toevoegen van vormgeving in uw huisstijl
  • Levering: na drie evaluatie ronden leveren wij de webvideo

U heeft dan een professionele webvideo voor uw website of social mediakanalen.

lees verder