Project | Vogelvlucht 2020
Dronevideo laten maken | Park Lingezegen
Drone video laten maken?

Opdrachtgever: Park Lingezegen

Media Managers maakt het mogelijk om uw bedrijfsfilm te voorzien van adembenemende beelden die gemaakt zijn met de drone. Door een drone video te laten maken of beelden van de lucht video in te gebruiken in uw bedrijfsfilm maakt u écht indruk op de kijker.

Een drone-film is ook populair bij het publiek. Het geeft een wow-effect aan de video en de impact is daarmee dan ook groot. 

Video afspelen
Drone video

1700 hectare groot, 17 kilometer aan nieuwe wandelpaden, 19 kilometer aan nieuwe fietspaden en een groene uitloop waar van alles te beleven is voor de 160.000 (toekomstige) inwoners van de stadsregio Arnhem-Nijmegen. Dat is Park Lingezegen.

De video is een follow-up op de eerder in 2016 gemaakte video.

Dronevideo laten maken | Park Lingezegen
Luchtvideo laten maken
Drone video

Een drone video kan u laten maken door Media Managers. Met videobeelden gemaakt door de drone onderscheid u uzelf van de video van de concurrent. Het geeft een indrukwekkend en onvergetelijk beeld, dat de kijker achterlaat met een WOW-gevoel.

Lees hier meer.

Wanneer u een bedrijfsfilm wilt laten produceren, maar u bent nog niet zeker van de inhoud van de film, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden.

Waarom wilt u een bedrijfsvideo laten maken?

Het gebruik van video blijft toenemen. De wijze waarop mensen (en úw doelgroepen en/of potentiële klanten) informatie tot zich nemen ontwikkelt zich verder en verder.

Als u uw bedrijfsfilm door Media Managers laat maken, bent u er zeker van dat:

  • Uw doelgroep de boodschap ontvangt en ‘opslaat’
  • De video aantrekkelijk is voor de bezoekers en een grotere kans maakt om te worden hergebruikt, nogmaals te worden bekeken, of te worden gedeeld.

Wist u dat het gebruik van een bedrijfsfilm vele malen meer indruk maakt dan ‘platte tekst’ of een afbeelding?

Ook nodigt videocontent meer uit om de informatie tot je te nemen; bij het lezen van informatie maakt u tijdens het lezen van de eerste alinea al de keuze of u de tekst verder zal lezen, of juist niet.

Als u een goede bedrijfsvideo laat maken weet u zéker dat de boodschap aankomt.

Om u een beter beeld te geven wat de kosten zijn van een bedrijfsfilm kunt u hier kijken voor een aantal indicatieve voorbeelden. Omdat een videoproductie maatwerk is wordt de exacte prijs voor een bedrijfsfilm bepaalt na een prijsberekening.

Laten we het over uw project hebben