Professionele cameraman nodig?

Cameraman voor elke videoproductie en desgewenst verzorgen wij ook de montage van de productie, one-stop-one-shop!

Bel nu!

Professionele cameraman!

Met eigen professionele cameramensen worden high-end videoproducties gemaakt in Full HD, 4K en kunt u bij ons terecht voor producties met HD- of Blackmagix camera’s, Drone of GoPro. Of het nu gaat om een videoverslag van een evenement, Camjo- of ENG productie de kwaliteit van de productie staat bovenaan.

Perfecte montage!

Uw verhaal wordt gemonteerd tot een high-end videoproductie. Vormgeving is één van de passies van de Media Managers. In Adobe After Effects voegen wij unieke visuele effecten aan elke productie.

Social media

Iedereen maakt gebruik van social media. De consumenten maken gebruik van Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat op persoonlijk en zakelijk vlak. Door social media in uw website te integreren kunnen uw bezoekers de content van uw site delen met hun netwerk.

Video streaming op social media?

In uw organisatie wordt goed nagedacht over het design van uw kantoor, visitekaarten, briefpapier maar als het aankomt op het streamen van een event op Facebook of YouTube Live is “de eerste de beste” met een smartphone goed genoeg!

Social media gaat om het vertellen van uw verhaal en Media Managers kan u daarbij helpen. Een professionele uitstraling op uw mediakanaal gemaakt door videoprofessionals met professionele apparatuur.

Bel nu!

Showreel 2017