Videoproductie laten maken?

Branding video

Creër goodwill

Een merk (of brand) ben je pas als je klanten dat zeggen. Met een branding video maak je op indrukwekkende wijze duidelijk wie je bent, waar je voor staat en vooral waarin je anders bent dan je klanten.

Met een branding video breng je een boodschap over waar de mensen een goed gevoel bij krijgen.

Branding video laten maken

Wij voor jullie, jullie voor ons

Vitesse speelde op 25 oktober 2020 een thuiswedstrijd tegen PSV. Door de corona-maatregelen zijn er geen supporters tijdens de wedstrijden toegestaan. Om de spelers te steunen heeft Media Managers, in opdracht van Vitesse, een video gemaakt met een hoofdrol voor de supporters.

De film was in de spelerstunnel te zien, vlak voordat de wedstrijd begon. Vitesse is na zes duels medekoploper in de Eredivisie. In GelreDome werd PSV met 2-1 verslagen.

Branding video laten maken

Branding video laten maken?

Videoproducties

Met een branding video vertel je kort en bondig wie je bent en wat uniek is aan uw bedrijf. De klant krijgt een gevoel mee, van exclusiviteit, warmte, professionaliteit. Maar vooral het gevoel om erbij te willen horen.

Dan kan een goede branding video doen.

Juist in een branding video is het heel belangrijk dat het merk duidelijk en herkenbaar is. Wat de stijl ook wordt, de identiteit staat centraal.

Het maken van een branding video is behoorlijk intensief. Media Managers ontzorgt volledig.

lees verder