Videoproductie laten maken?

Branding video

Creër goodwill

Een merk (of brand) ben je pas als je klanten dat zeggen. Met een branding video maak je op indrukwekkende wijze duidelijk wie je bent, waar je voor staat en vooral waarin je anders bent dan je klanten.

Met een branding video breng je een boodschap over waar de mensen een goed gevoel bij krijgen.

Branding video laten maken

Vitesse speelde op 25 oktober 2020 een thuiswedstrijd tegen PSV. Door de corona-maatregelen zijn er geen supporters tijdens de wedstrijden toegestaan. Om de spelers te steunen heeft Media Managers, in opdracht van Vitesse, een video gemaakt met een hoofdrol voor de supporters.

De film was in de spelerstunnel te zien, vlak voordat de wedstrijd begon. Vitesse is na zes duels medekoploper in de Eredivisie. In GelreDome werd PSV met 2-1 verslagen.

Lees verder
Branding video laten maken

Vitesse Arnhem, officieel SBV Vitesse, is een Nederlandse profvoetbalclub uit Arnhem. De club is opgericht op 14 mei 1892. Sinds 1989 speelt Vitesse onafgebroken in de hoogste divisie. Tussen 1990 en 2002 was de club een stabiele subtopper in Nederland.

Wij voor jullie, jullie voor ons

Klant: Vitesse

Branding video laten maken?

Videoproducties

Met een branding video vertel je kort en bondig wie je bent en wat uniek is aan uw bedrijf. De klant krijgt een gevoel mee, van exclusiviteit, warmte, professionaliteit. Maar vooral het gevoel om erbij te willen horen.

Dan kan een goede branding video doen.

Juist in een branding video is het heel belangrijk dat het merk duidelijk en herkenbaar is. Wat de stijl ook wordt, de identiteit staat centraal.

Het maken van een branding video is behoorlijk intensief. Media Managers ontzorgt volledig.

lees verder