Betaalbare website laten maken?

Wat kost een website laten maken? Waarom is een website belangrijk?

Het zijn vragen die wij regelmatig van ondernemers krijgen.

Uw website is niet alleen uw visitekaartje op het internet, het is ook uw online etalage! Het design is belangrijk, een bezoeker beslist namelijk in de eerste tien seconden of zij op uw site blijft.

Het is daarom erg belangrijk dat u een betaalbare website laat maken die binnen een paar seconden goed weergeeft wie u bent en wat u doet.

Het eerste contact dat (potentiële) klanten met u of uw organisatie hebben is via de website.

Een niet professionele en gebruiksvriendelijke website zorgt dan ook voor een negatieve eerste indruk. Het imago van uw organisatie wordt dus bepaalt door de indruk die uw website bij de bezoeker achterlaat.

Het is dus belangrijk om uw website door een professional te laten maken. Natuurlijk is het belangrijk dat de website ook voor een betaalbare prijs wordt gemaakt.

Media Managers maakt professionele, betaalbare websites.

Een website is noodzaak!

Als ondernemer heeft u vandaag de dag een website nodig. Met de revolutie van het internet zijn de traditionele kanalen om klanten te werven onvoldoende. Iedere klanten kijkt eerst naar de website. Om informatie in te winnen; wat doet uw bedrijf, betrouwbaarheid peilen.

Of u nu een bloemist of makelaar bent, van ZZP tot MKB, een website is noodzaak!

SEO vriendelijke website

Als u uw website laat maken is het ook belangrijk dat deze SEO vriendelijk is zodat deze makkelijk en snel te vinden is via Google. Maar liefst 96% van de zoekers gebruikt Google om informatie over een dienst of een product te vinden.

Kijkt u maar eens naar uw eigen gedrag. U zoekt het toch ook eerst even snel op Google op!

Responsive

Een website moet ook gebruikersvriendelijk zijn voor het gebruik op een mobiel of tablet. Niet alleen geeft Google deze websites voorrang in de zoekresultaten maar het bezoeken van een website wordt nu eenmaal veel via een mobiel apparaat gedaan.

Alleen om deze reden is het al belangrijk om een responsieve website te hebben.

Maar vooral omdat het klantvriendelijk is, mensen hoeven niet helemaal in te zoomen om te kunnen lezen wie u bent en wat u verkoopt/aanbiedt.

Website laten maken?

Website abonnement

Alles-in-1 website inclusief onderhoud en beheer

Een betaalbare website? Voor een vast bedrag per maand maken wij een volledige website op maat, inclusief onderhoud, updates, snelle hosting, een zakelijk e-mailadres. Wij zorgen dat uw website er altijd top bij staat, lossen problemen direct op en doen aanpassingen op je website wanneer dit voor jou nodig is.

Dit pakket bevat alles om ervoor te zorgen dat uw bedrijf nu en later een prachtige website heeft. Geen zorgen en geen onverwachte kosten meer. Het website abonnement is ideaal voor elke ondernemer.

Kies het pakket dat bij uw organisatie past.

Wij bieden drie professionele websitepakketten aan. Basic, Standaard en Premium. Elke website is altijd op maat voor uw organisatie gemaakt. Geen gedoe meer met het bijhouden van uw website! Daar zorgen wij voor.

Wilt u graag weten welk pakket het beste bij uw wensen en doelstelling past en wat een nieuwe website kost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een eerlijk advies.

Wij zorgen voor uw betaalbare website!

Service, onderhoud en beheer!

Basic

99,-(per maand)

De website 'basic' bestaat uit vijf pagina's en wordt geleverd met 'small' service & onderhoud. Het is ook mogelijk om het design uit te kopen.

Support (1 uur per maand)
Systeemupdates
Helpdesk
Email support
Technisch support
Plugin updates
Tekstuele aanpassingen
Afbeeldingen wijzigen
Oplossen bugs
Webshop
Support webshop
Hosting

Standaard

199,-(per maand)

De website 'standaard' bestaat uit vijf tot tien pagina's en wordt geleverd met Google Maps en 'medium' service & onderhoud. Het is ook mogelijk om het design uit te kopen.

Support (1 uur per maand)
Systeemupdates
Helpdesk
Email support
Technisch support
Plugin updates
Tekstuele aanpassingen
Afbeeldingen wijzigen
Oplossen bugs
Webshop
Support webshop
Hosting

Premium

259,-(per maand)

De website 'premium' bestaat uit vijf tot tien pagina's en wordt geleverd met Google Maps én WooCommerce webshop en 'large' service & onderhoud. Het is ook mogelijk om het design uit te kopen.

Support (1 uur per maand)
Systeemupdates
Helpdesk
Email support
Technisch support
Plugin updates
Tekstuele aanpassingen
Afbeeldingen wijzigen
Oplossen bugs
Webshop
Support webshop
Hosting

Tijd voor een nieuwe website?

WordPress website laten maken?

Maak uw site interessant!

Genereer aandacht!

Bezoekers klikken een video op een website vrijwel altijd aan. Het bekijken van een video is veel interessanter dan het lezen van alleen maar tekst. De boodschap van een video wordt beter geconsumeerd én beter onthouden.

Zorg dat de boodschap aankomt

Wanneer u de kans wilt vergroten dat uw websitebezoekers uw boodschap écht ontvangen, dan kunt u overwegen gebruik te maken van video.

Bij het lezen van een tekst is de kans dat mensen ‘afhaken’ na de eerste alinea groot. Wanneer men in die eerste alinea niet het gevoel krijgt de juiste informatie uit de tekst te kunnen halen, zal de pagina niet gelezen worden, of zal de webpagina zelfs weggeklikt worden.

Videocontent voor websites

Om wegklikken te voorkomen en de effectiviteit van een website te vergroten, kan videocontent worden ingezet. De kans dat bezoekers een filmpje aanklikken én deze afkijken is groot.

Dan moet het natuurlijk wel een goed filmpje zijn. Bekijk hier enkele voorbeelden.

Bedrijf beter vindbaar maken

YouTube is naast Google de grootste zoekmachine. Door het publiceren van videopresentaties, productanimaties of video’s over uw dienstverlening, maakt u het mogelijk om op bepaalde zoektermen gevonden te worden in YouTube, maar ook in de gewone zoekmachine.

Wilt u uw bedrijf en diensten of producten beter vindbaar maken? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Maak uw site interessant!

Professionele website

Op dit moment heeft twee derde van de ondernemers nog geen website. Daar valt winst te behalen. Het is slim om zo snel mogelijk een nieuwe website te laten maken.

Wij bouwen sites met effectieve technieken én zorgen dat deze goed gevonden wordt door uw klanten. Het design maken wij op maat en is dus uniek. Dan krijgt u een website die past bij het doel van de website en uw organisatie.

Bij ons krijgt u een prachtige website die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.