Video-testimonial laten maken?

Testimonials: ArnhemAAN

Laat een testimonial video maken want het gaat in de marketing om ‘aanbeveling’. Reviews op uw website werken al erg goed, maar een review in beeld werkt veel beter!

Dronevideo Park Lingezegen

De energiescan

Arnhemse ondernemers kunnen samen een gigantische energie- en kostenbesparing realiseren met de energiescan. In opdracht van de gemeente Arnhem maakt Media Managers een aantal testimonial video’s waarin ondernemers laten zien hoe.

De producties zijn gemaakt in samenwerking met Qordaat Communicatie.

Lees verder
Drone video Park Lingezegen

ArnhemAAN

Arnhem Aan is een initiatief van de gemeente Arnhem, het Energieloket Midden Gelderland en een groep energiebewuste Arnhemmers met als doel om lokaal het duurzaam omgaan met energie te stimuleren.

De energiescan

Klant: Gemeente Arnhem

Testimonial video laten maken?

Review in beeld

Laat een testimonial video maken want het gaat in de marketing om ‘aanbeveling’. Reviews op uw website werken al erg goed, maar een review in beeld werkt veel beter!

Puur, echt en transparant.

Een door Media Managers gemaakte testimonial heeft de volgende kenmerken:

  • De beste, meest enthousiaste klanten vertellen over jou en/of jouw bedrijf
  • Wij zorgen dat het spontane quotes van klanten zijn
  • De naam van de persoon wordt gebruikt om de authenticiteit aan te tonen

Video-testimonials of reviews zijn krachtige tools als het gaat om verkoop. De beslissingen die mensen nemen wordt door een groot deel bepaalt door social bewijskracht. Daar komt nog bij dat mensen graag naar de mening van andere kijken.

Een geschreven review werkt goed maar een klant die in beeld zijn bevindingen en ervaringen verteld is krachtiger. De emotie komt echt over en het is aantrekkelijke, authentieke content. In een testimonial kan de doelgroep zich met de persoon identificeren en daarom wordt de review als betrouwbaar ervaren.

Een testimonial is wel meer dan een positief verhaal voor de camera houden. Laat Media Managers uw testimonial maken, neem contact op en wij helpen u graag verder.

lees verder