Project | ArnhemAAN
Testimonial video laten maken | Arnhem AAN

Testimonial video laten maken?

Opdrachtgever: Gemeente Arnhem

Laat een testimonial video maken want het gaat in de marketing om ‘aanbeveling’. Reviews op uw website werken al erg goed, maar een review in beeld werkt veel beter!

Video afspelen
Energiescan

Arnhemse ondernemers kunnen samen een gigantische energie- en kostenbesparing realiseren met de energiescan. In opdracht van de gemeente Arnhem maakt Media Managers een aantal testimonial video’s waarin ondernemers laten zien hoe.

De producties zijn gemaakt in samenwerking met Qordaat Communicatie.

Testimonial video laten maken | Arnhem AAN
Testimonial video laten maken
Videoproducties

Een door Media Managers gemaakte testimonial heeft de volgende kenmerken:

  • De beste, meest enthousiaste klanten vertellen over jou en/of jouw bedrijf
  • Wij zorgen dat het spontane quotes van klanten zijn

De naam van de persoon wordt gebruikt om de authenticiteit aan te tonen

Video-testimonials of reviews zijn krachtige tools als het gaat om verkoop. De beslissingen die mensen nemen wordt door een groot deel bepaalt door social bewijskracht. Daar komt nog bij dat mensen graag naar de mening van andere kijken.

Een geschreven review werkt goed maar een klant die in beeld zijn bevindingen en ervaringen verteld is krachtiger. De emotie komt echt over en het is aantrekkelijke, authentieke content. In een testimonial kan de doelgroep zich met de persoon identificeren en daarom wordt de review als betrouwbaar ervaren.

Een testimonial is wel meer dan een positief verhaal voor de camera houden. Laat Media Managers uw testimonial maken, neem contact op en wij helpen u graag verder.

Een testimonial video is niets anders dan een review video of aanbevelingsvideo. Uw klant, werknemer of gebruiker vertelt iets over uw product, bedrijf of vacatures.

De testimonial video wordt steeds belangrijker. Op het internet bepalen consumenten hun keuze naar aanleiding van de beoordelingen van iemand anders, een ervaringsdeskundige. Ook B2B wordt het veel gebruikt, de testimonial is een nieuw onderdeel in het verkoopproces geworden.

Online video is de nieuwe taal. Meer dan 70% van de marketeers geven aan dat online video de komende jaren belangrijker wordt. Een testimonial video laten maken is effectief, wie kan er immers beter jouw product, dienst of verhaal beter verkopen dan bestaande en tevreden klanten.

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Laten we het over uw project hebben