Bedrijfsfilm voor Solarpas

Media Managers heeft een bedrijfsfilm gemaakt voor Solarpas in Arnhem. In de bedrijfsvideo verteld mede-eigenaar Berti van Putten over zijn bedrijf, de passie en klanten.

Pioniers in verduurzaming

Solarpas probeert een positieve bijdrage te leveren in de transitie naar duurzaamheid. De onderneming heeft daarom de drie disciplines onder één dak om tot een duurzame uitvoering van een woning of bedrijfsvastgoed te komen.

Bedrijfsfilm Solarpas

Bedrijfsfilm laten maken

Laat uw bedrijfsvideo maken door Media Managers. Wij helpen u om uw bedrijf te onderscheiden van ‘die anderen’. Wat wij heel belangrijk vinden, is dat elke bedrijfsfilm uniek is.

Bedrijfsfilm laten maken door Solarpas

Uw verhaal in beeld!

We vertellen het verhaal van úw bedrijf en zorgen dat de film geheel in uw eigen stijl wordt gemaakt, zowel qua inhoud als qua vormgeving.

Bij het maken van een bedrijfsfilm laten wij zien waarom u doet wat u doet. De kijker willen wij achterlaten vol verwondering en verlangen. Een goede bedrijfsvideo heeft een sterk concept en vertelt een pakkend verhaal met de juiste sfeer.

Het is van groot belang om bij het maken van een bedrijfsvideo de doelgroep scherp op het netvlies te houden. Wij verliezen ons niet in overmatige animaties en flitsende beelden. Wij brengen de boodschap op een professionele, duidelijke manier over en maken daarbij gebruik van hoge kwaliteit beelden.

Dat doen we door professionele cameramensen en filmtechnieken samen te brengen.

Bent u nog niet zeker van de inhoud van uw bedrijfsfilm? Maar u wilt wel een bedrijfsvideo laten maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden.