Project | Solarpas
Bedrijfsfilm laten maken | Solarpas

Bedrijfsvideo laten maken?

Opdrachtgever: Solarpas

Media Managers heeft een bedrijfsfilm gemaakt voor Solarpas in Arnhem. In de bedrijfsvideo verteld mede-eigenaar Berti van Putten over zijn bedrijf, de passie en klanten.

Video afspelen
Pioniers

Solarpas probeert een positieve bijdrage te leveren in de transitie naar duurzaamheid. De onderneming hefet daarom de drie disciplines onder één dak om tot een duurzame uitvoering van een woning of bedrijfsvastgoed te komen.

Solarpas is uw gesprekspartner in verduurzaming. Zij geloven er in dat energieneutraal worden als Nederland zijnde een gezamenlijke taak is. 

Bedrijfsfilm laten maken | Solarpas
Bedrijfsfilm laten maken
Videoproducties

Laat uw bedrijfsvideo maken door Media Managers. Wij helpen u om uw bedrijf te onderscheiden van ‘die anderen’. Wat wij heel belangrijk vinden, is dat elke bedrijfsfilm uniek is.

Uw verhaal in beeld!

We vertellen het verhaal van úw bedrijf en zorgen dat de film geheel in uw eigen stijl wordt gemaakt, zowel qua inhoud als qua vormgeving.

Bij het maken van een bedrijfsfilm laten wij zien waarom u doet wat u doet. De kijker willen wij achterlaten vol verwondering en verlangen. Een goede bedrijfsvideo heeft een sterk concept en vertelt een pakkend verhaal met de juiste sfeer.

Het is van groot belang om bij het maken van een bedrijfsvideo de doelgroep scherp op het netvlies te houden. Wij verliezen ons niet in overmatige animaties en flitsende beelden. Wij brengen de boodschap op een professionele, duidelijke manier over en maken daarbij gebruik van hoge kwaliteit beelden.

Dat doen we door professionele cameramensen en filmtechnieken samen te brengen.

Laten we het over uw project hebben