Project | Hoogste punt
Bedrijfsfilm laten maken | Kuiper Arnhem

Social media video laten maken?

Opdrachtgever: KuiperArnhem

Media Managers heeft een video voor social media gemaakt voor opdrachtgevers Phoen’x en Kuiper Arnhem. 

In de social media video is een rondleiding en de viering van het bereiken van het hoogste punt te zien. 

Video afspelen
Viering hoogste punt

Onlangs is in Doetinchem het hoogste punt bereikt van Amphion Staete: een licht, duurzaam en rijk gedetailleerd parkgebouw met 75 appartementen. Traditioneel een moment om bij stil te staan. Een moment dat Phoen’x als opdrachtgever/ontwikkelaar en Kuiper Arnhem als bouwpartner graag samen met de kopers fysiek op de bouwplaats hadden gevierd.

Door de corona regelgeving was dat niet mogelijk en daarom heeft Kuiper Arnhem deze bedrijfsfilm laten maken.

Bedrijfsfilm laten maken | Kuiper Arnhem
Unieke video's voor social media
Video laten maken?

Wist u dat het gebruik van video content vele malen meer indruk maakt dan ‘platte tekst’ of een afbeelding?

Ook nodigt video content meer uit om de informatie tot je te nemen; bij het lezen van informatie maak je tijdens het lezen van de eerste alinea al de keuze of je de tekst verder zal lezen, of juist niet.

Bij goede video content weet u zéker dat de boodschap aankomt.

Door social media in uw website te integreren maakt u het mogelijk voor bezoekers om uw content te delen met mensen in hun netwerk. Dat betekent dat uw informatie meer mensen, buiten uw eigen netwerk bereikt. Een mooie manier van het vergroten van uw naamsbekendheid.

Daarnaast maakt u het voor bezoekers ook zichtbaar dat u ‘actueel’ bent. Bezoekers zien graag dat websites zijn bijgewerkt en dat bedrijven actief zijn op social media, dat bevordert het vertrouwen in een bedrijf. Klik hier om meer te lezen over hoe u zich het beste kunt presenteren en welke content u kunt gebruiken voor uw social media?

Uit onderzoek blijkt dat 64% van de consumenten eerder overgaat tot aankoop van een product na het zien van een video. Maar liefst 90% van de kijkers geeft aan dat een productvideo helpt bij het maken van een keuze.

Laten we het over uw project hebben