Bedrijfsfilm laten maken?

Bedrijfsfilm Solarpas

Media Managers heeft een bedrijfsfilm gemaakt voor Solarpas in Arnhem. In de bedrijfsvideo verteld mede-eigenaar Berti van Putten over zijn bedrijf, de passie en klanten.

Bedrijfsfilm Solarpas

Pioniers

Solarpas probeert een positieve bijdrage te leveren in de transitie naar duurzaamheid. De onderneming hefet daarom de drie disciplines onder één dak om tot een duurzame uitvoering van een woning of bedrijfsvastgoed te komen.

Lees verder
Bedrijfsfilm laten maken

Solarpas

Solarpas is uw gesprekspartner in verduurzaming. Zij geloven er in dat energieneutraal worden als Nederland zijnde een gezamenlijke taak is. 

Pioniers in verduurzaming

Klant: Solarpas

Bedrijfsfilm laten maken?

Videoproducties

Laat Media Managers uw web video maken.

Heeft u geen volledige bedrijfsfilm nodig? Of is een promofilm, testimonial of instructiefilm gemaakt door een volledige cameracrew te prijzig? Laat dan een web video maken!

Deze video’s worden door uw doelgroep gewaardeerd.

Dat is een korte maar krachtige, eenvoudige onlinevideo voor op het web, gemaakt door 1 persoon, een camerajournalist/ editor.

Deze video’s zijn zelden langer dan 2 minuten, om de aandacht van de kijker te behouden. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om voor uw evenement een cameraman in te huren.

Media Managers maakt een webvideo op maat. Het is meer dan opnemen, monteren en klaar. Het maken van een webvideo vergt voorbereiding, daar legen wij de basis van een professionele en succesvolle video. In het kort doorlopen we vier fasen:

  • Pre-productie: onze videoproducer neemt contact met u op voor de briefing, het schrijven van het script, planning en casting
  • Productie: de opnamen op locatie, in uw bedrijf  
  • Post-productie: het materiaal wordt ‘gespot, de eerste montage, voice-over en het toevoegen van vormgeving in uw huisstijl
  • Levering: na drie evaluatie ronden leveren wij de webvideo

U heeft dan een professionele webvideo voor uw website of social mediakanalen.

lees verder