Project | Gashouderskwartier
Bedrijfsfilm laten maken | KuiperArnhem - Gashouderskwartier

Bedrijfsvideo laten maken?

Opdrachtgever: KuiperArnhem

Media Managers heeft een bedrijfsfilm gemaakt over het Gashouderskwartier in Arnhem. De bedrijfsvideo is gemaakt in opdracht van KuiperArnhem.

Video afspelen
Gashouderskwartier

Het Gashouderskwartier in Arnhem is een nieuw stukje stad in ontwikkeling, op loopafstand van de binnenstad en direct naast de Rijn. In totaal worden op deze locatie 186 woningen gerealiseerd, met een sterke verwijzing naar het industriële verleden.

De bedrijfsfilm geeft een kijkje achter de schermen. Want, hoe komt een woning nu eigenlijk tot stand en wat zijn de ingrediënten voor het maken van een aantrekkelijk woongebied? Gebiedsontwikkelaar BPD, architect Wiegerinck en Kuiper als bouwer geven hier antwoord op.

Bedrijfsfilm laten maken | KuiperArnhem - Gashouderskwartier
Bedrijfsfilm laten maken
Videoproducties

Laat uw bedrijfsvideo maken door Media Managers. Wij helpen u om uw bedrijf te onderscheiden van ‘die anderen’. Wat wij heel belangrijk vinden, is dat elke bedrijfsfilm uniek is.

Uw verhaal in beeld!

We vertellen het verhaal van úw bedrijf en zorgen dat de film geheel in uw eigen stijl wordt gemaakt, zowel qua inhoud als qua vormgeving.

Bij het maken van een bedrijfsfilm laten wij zien waarom u doet wat u doet. De kijker willen wij achterlaten vol verwondering en verlangen. Een goede bedrijfsvideo heeft een sterk concept en vertelt een pakkend verhaal met de juiste sfeer.

Het is van groot belang om bij het maken van een bedrijfsvideo de doelgroep scherp op het netvlies te houden. Wij verliezen ons niet in overmatige animaties en flitsende beelden. Wij brengen de boodschap op een professionele, duidelijke manier over en maken daarbij gebruik van hoge kwaliteit beelden.

Dat doen we door professionele cameramensen en filmtechnieken samen te brengen.

Laten we het over uw project hebben