Bedrijfsfilm laten maken?

Gashouderskwartier

Media Managers heeft een bedrijfsfilm gemaakt over het Gashouderskwartier in Arnhem. De bedrijfsvideo is gemaakt in opdracht van KuiperArnhem.

Bedrijfsfilm KuiperArnhem

Het Gashouderskwartier in Arnhem is een nieuw stukje stad in ontwikkeling, op loopafstand van de binnenstad en direct naast de Rijn. In totaal worden op deze locatie 186 woningen gerealiseerd, met een sterke verwijzing naar het industriële verleden.

De bedrijfsfilm geeft een kijkje achter de schermen. Want, hoe komt een woning nu eigenlijk tot stand en wat zijn de ingrediënten voor het maken van een aantrekkelijk woongebied? Gebiedsontwikkelaar BPD, architect Wiegerinck en Kuiper als bouwer geven hier antwoord op.

Lees verder

KuiperArnhem is opgericht in 1902. Het is het oudste zelfstandige bouwbedrijf van Arnhem.

In ruim honderd jaar groeide het familiebedrijf uit tot een zelfstandige ontwikkelende bouwer.

Gashouderskwartier

Klant: KuiperArnhem
Video afspelen

Bedrijfsfilm laten maken?

Videoproducties

Laat Media Managers uw web video maken.

Heeft u geen volledige bedrijfsfilm nodig? Of is een promofilm, testimonial of instructiefilm gemaakt door een volledige cameracrew te prijzig? Laat dan een web video maken!

Deze video’s worden door uw doelgroep gewaardeerd.

Dat is een korte maar krachtige, eenvoudige onlinevideo voor op het web, gemaakt door 1 persoon, een camerajournalist/ editor.

Deze video’s zijn zelden langer dan 2 minuten, om de aandacht van de kijker te behouden. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om voor uw evenement een cameraman in te huren.

Media Managers maakt een webvideo op maat. Het is meer dan opnemen, monteren en klaar. Het maken van een webvideo vergt voorbereiding, daar legen wij de basis van een professionele en succesvolle video. In het kort doorlopen we vier fasen:

  • Pre-productie: onze videoproducer neemt contact met u op voor de briefing, het schrijven van het script, planning en casting
  • Productie: de opnamen op locatie, in uw bedrijf  
  • Post-productie: het materiaal wordt ‘gespot, de eerste montage, voice-over en het toevoegen van vormgeving in uw huisstijl
  • Levering: na drie evaluatie ronden leveren wij de webvideo

U heeft dan een professionele webvideo voor uw website of social mediakanalen.

lees verder