Bedrijfsfilm laten maken?

Bedrijfsfilm Bender Hifi

Media Managers heeft een bedrijfsfilm gemaakt voor Bender Hifi in Arnhem. In de bedrijfsvideo verteld eigenaar Harald Strik over zijn bedrijf, de passie en klanten.

Bedrijfsfilm laten maken voor Bender Hifi

Klank die bij de klant past

Bender bestaat sinds 1850 en is begonnen als pianomagazijn in Leiden. In de begin jaren was het stemmen en repareren van piano’s de hoofdzaak. Door de grote kennis van piano’s werd het verkopen van piano’s hoofdzaak. In de loop der jaren kwamen er pianola’s en orgels bij. Daarna werden er magazijnen geopend in Amsterdam, Arnhem in 1914 en Rotterdam.

Bender hifi is al meer dan 50 jaar specialist op het gebied van de beste muziek beleving. De bedrijfsfilm die het bedrijf heeft laten maken is bedoeld voor de website en instore.

Bedrijfsvideo laten maken voor Bender Hifi

Bedrijfsfilm laten maken?

Videoproducties

We vertellen het verhaal van úw bedrijf en zorgen dat de film geheel in uw eigen stijl wordt gemaakt, zowel qua inhoud als qua vormgeving.

Bij het maken van een bedrijfsfilm laten wij zien waarom u doet wat u doet. De kijker willen wij achterlaten vol verwondering en verlangen. Een goede bedrijfsvideo heeft een sterk concept en vertelt een pakkend verhaal met de juiste sfeer.

Bij het maken van een bedrijfsvideo is het van groot belang om de doelgroep scherp op het netvlies te houden. Wij verliezen ons niet in overmatige animaties en flitsende beelden. Wij brengen de boodschap op een professionele, duidelijke manier over en maken daarbij gebruik van hoge kwaliteit beelden.

Dat doen we door professionele cameramensen en filmtechnieken samen te brengen.

Wanneer u een bedrijfsfilm wilt laten produceren, maar u bent nog niet zeker van de inhoud van de film, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden.

Waarom wilt u een bedrijfsvideo laten maken?

Het gebruik van video blijft toenemen. De wijze waarop mensen (en úw doelgroepen en/of potentiële klanten) informatie tot zich nemen ontwikkelt zich verder en verder.

Als u uw bedrijfsfilm door Media Managers laat maken, bent u er zeker van dat:

  • Uw doelgroep de boodschap ontvangt en ‘opslaat’
  • De video aantrekkelijk is voor de bezoekers en een grotere kans maakt om te worden hergebruikt, nogmaals te worden bekeken, of te worden gedeeld.

Wist u dat het gebruik van een bedrijfsfilm vele malen meer indruk maakt dan ‘platte tekst’ of een afbeelding?

Ook nodigt videocontent meer uit om de informatie tot je te nemen; bij het lezen van informatie maakt u tijdens het lezen van de eerste alinea al de keuze of u de tekst verder zal lezen, of juist niet.

Als u een goede bedrijfsvideo laat maken weet u zéker dat de boodschap aankomt.

lees verder