Bedrijfsfilm laten maken?

Bedrijfsfilm Bender Hifi

Media Managers heeft een bedrijfsfilm gemaakt voor Bender Hifi in Arnhem. In de bedrijfsvideo verteld eigenaar Harald Strik over zijn bedrijf, de passie en klanten.

Bedrijfsfilm laten maken voor Bender Hifi

Klank die bij je past

Bender hifi is al meer dan 60 jaar specialist op het gebied van de beste muziek beleving. De bedrijfsfilm die het bedrijf heeft laten maken is bedoeld voor de website en instore.

Lees verder
Bedrijfsvideo laten maken voor Bender Hifi

Bender hifi is al meer dan 60 jaar specialist op het gebied van de beste muziek beleving. Bij het samenstellen van de juiste componenten voor een audio-installatie zijn wij in staat uw muzikale dromen uit te laten komen. Immers beleeft een ieder muziek op z’n eigen manier.

Klank die bij je past

Klant: Bender HIFI

Bedrijfsfilm laten maken?

Videoproducties

Laat Media Managers uw web video maken.

Heeft u geen volledige bedrijfsfilm nodig? Of is een promofilm, testimonial of instructiefilm gemaakt door een volledige cameracrew te prijzig? Laat dan een web video maken!

Deze video’s worden door uw doelgroep gewaardeerd.

Dat is een korte maar krachtige, eenvoudige onlinevideo voor op het web, gemaakt door 1 persoon, een camerajournalist/ editor.

Deze video’s zijn zelden langer dan 2 minuten, om de aandacht van de kijker te behouden. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om voor uw evenement een cameraman in te huren.

Media Managers maakt een webvideo op maat. Het is meer dan opnemen, monteren en klaar. Het maken van een webvideo vergt voorbereiding, daar legen wij de basis van een professionele en succesvolle video. In het kort doorlopen we vier fasen:

  • Pre-productie: onze videoproducer neemt contact met u op voor de briefing, het schrijven van het script, planning en casting
  • Productie: de opnamen op locatie, in uw bedrijf  
  • Post-productie: het materiaal wordt ‘gespot, de eerste montage, voice-over en het toevoegen van vormgeving in uw huisstijl
  • Levering: na drie evaluatie ronden leveren wij de webvideo

U heeft dan een professionele webvideo voor uw website of social mediakanalen.

lees verder