Project | Nominaties
Webvideo laten maken | Accon avm
Web video laten maken?

Opdrachtgever: Accon avm

De web video over Circulair ondernemen is door Media Managers gemaakt.

Heeft u geen volledige bedrijfsfilm nodig? Of is een promofilm, testimonial of instructiefilm gemaakt door een volledige cameracrew te prijzig? Laat dan een web video maken! 

Video afspelen over Webvideo laten maken | Accon avm

Award Circulair ondernemen

Op donderdag 6 juni a.s. wordt in Burgers’ Zoo de eerste Accon avm Circulair Award uitgereikt. Een prijs voor innovatieve en duurzame bedrijven.

Agriparts was één van de drie genomineerden.

Agriparts

Media Managers hebben een web video gemaakt over Circulair ondernemen. De video is één uit een serie van vier die gemaakt zijn in opdracht van AcconAVM.

Webvideo laten maken | Accon avm
Bedrijfsfilm laten maken
Videoproducties

Laat uw bedrijfsvideo maken door Media Managers. Wij helpen u om uw bedrijf te onderscheiden van ‘die anderen’. Wat wij heel belangrijk vinden, is dat elke bedrijfsfilm uniek is.

Uw verhaal in beeld!

We vertellen het verhaal van úw bedrijf en zorgen dat de film geheel in uw eigen stijl wordt gemaakt, zowel qua inhoud als qua vormgeving.

Bij het maken van een bedrijfsfilm laten wij zien waarom u doet wat u doet. De kijker willen wij achterlaten vol verwondering en verlangen. Een goede bedrijfsvideo heeft een sterk concept en vertelt een pakkend verhaal met de juiste sfeer.

Het is van groot belang om bij het maken van een bedrijfsvideo de doelgroep scherp op het netvlies te houden. Wij verliezen ons niet in overmatige animaties en flitsende beelden. Wij brengen de boodschap op een professionele, duidelijke manier over en maken daarbij gebruik van hoge kwaliteit beelden.

Dat doen we door professionele cameramensen en filmtechnieken samen te brengen.

Laten we het over uw project hebben