Project Xmile Int.
Animatievideo laten maken | Xmile international
Animatievideo laten maken?

Opdrachtgever: Xmile

Xmile International heeft, ter ondersteuning van haar activiteiten in binnen- en buitenland, een animatievideo laten maken.

In de animatiefilm is te zien hoe het product werkt en een schonere brandstof levert.

Video afspelen over Animatievideo laten maken | Xmile international
Verbeterde brandstof

XMILE is een biologisch brandstofadditief, de enzymen in het product zorgen voor een katalyserende reactie waardoor de brandstofkwaliteit sterk verbeterd.

Een lager brandstofverbruik en minder belasting voor het milieu is het gevolg.

Animatievideo laten maken | Xmile international
Animatie video laten maken
Animaties

Door een animatie te laten maken kunt u op een originele, korte, bondige manier iets uitleggen dat bij iedereen in de smaak valt. Animaties zijn toegankelijk, begrijpelijk en leerzaam.

Een video animatie is een film dat helemaal getekend is. Video animaties worden vaak ingezet als instructie-of voorlichtingsfilm. Met een animatie kan iets ingewikkelds op een eenvoudige manier worden uitgelegd.

Ons professionele team van videoproducenten en animators, maken unieke animaties voor bedrijfspresentaties of voor bijvoorbeeld het gebruik op social media. Aan de hand de wensen en doelstellingen maken wij een script en een digitaal storyboard. De animatie wordt door onze illustrator stap-voor-stap geïllustreerd, tot één geheel gemonteerd en voorzien van een professionele voice-over.

Een animatie laat u maken om abstracte zaken te verduidelijken of veel informatie in korte tijd over te brengen. En dan kan in verschillende vormen.

Wil u een animatie laten maken? Neem contact op om te kijken welke vorm het best past bij uw verhaal.

Wilt u een zakelijke animatie video laten maken? Door een animatie kan u complexe ideeën, businessmodellen, producten en diensten te communiceren. Of wilt u iets uitleggen? Dat kan uitstekend met een animatiefilm. U kan met animatievideo uw boodschap versimpelt uitleggen.

Laten we het over uw project hebben