Project Accompas
Animatie laten maken | Accompas
Animatie laten maken?

Opdrachtgever: Accon avm

Accon avm heeft een animatie laten maken voor hun product Accompas. Met Accompas vereenvoudigt de ondernemer de financiële administratie en vertaalt de input razendsnel in overzichtelijk gerangschikte managementinformatie.

Om op een korte, bondige manier uit te leggen hoe Accompas werkt is een animatie gemaakt.

Video afspelen over Animatie laten maken | Accompas
Accompas

In de animatie die Accon avm heeft laten maken worden animaties en afbeeldingen van het systeem naadloos gecombineerd.

Met Accompas gaat alles online. Inkoop-, verkoopfacturen én bonnetjes uploadt de ondernemer eenvoudig via e-mail, app of scanner. 

Dankzij een koppeling worden de bankmutaties en desgewenst ook loonjournaalposten verwerkt. Zo is de administratie continu bijgewerkt en up-to-date.

Animatie laten maken | Accompas
Animatie video laten maken
Animaties

Door een animatie te laten maken kunt u op een originele, korte, bondige manier iets uitleggen dat bij iedereen in de smaak valt. Animaties zijn toegankelijk, begrijpelijk en leerzaam.

Een video animatie is een film dat helemaal getekend is. Video animaties worden vaak ingezet als instructie-of voorlichtingsfilm. Met een animatie kan iets ingewikkelds op een eenvoudige manier worden uitgelegd.

Ons professionele team van videoproducenten en animators, maken unieke animaties voor bedrijfspresentaties of voor bijvoorbeeld het gebruik op social media. Aan de hand de wensen en doelstellingen maken wij een script en een digitaal storyboard. De animatie wordt door onze illustrator stap-voor-stap geïllustreerd, tot één geheel gemonteerd en voorzien van een professionele voice-over.

Een animatie laat u maken om abstracte zaken te verduidelijken of veel informatie in korte tijd over te brengen. En dan kan in verschillende vormen.

Wil u een animatie laten maken? Neem contact op om te kijken welke vorm het best past bij uw verhaal.

Wilt u een zakelijke animatie video laten maken? Door een animatie kan u complexe ideeën, businessmodellen, producten en diensten te communiceren. Of wilt u iets uitleggen? Dat kan uitstekend met een animatiefilm. U kan met animatievideo uw boodschap versimpelt uitleggen.

Laten we het over uw project hebben