Aftermovie Survivalrun Lingezegen

Lingezegen run

Een aftermovie van Survivalrun Lingezegen is door Media Managers gemaakt. Met drie verschillende afstanden vormt de run een uitdaging voor iedere sportieveling.

Hét moment om terug te kijken op een fantastisch evenement is de aftermovie. Media Managers zorgt voor een creatieve stijl van de aftermovie en zorgt dat de video snel beschikbaar is voor online publicatie.

 

Aftermovie Survivalrun Lingezegen

Aftermovie Survivalrun

Media Managers hebben een aftermovie gemaakt van de Survivalrun Lingezegen. Naast een cameraman die direct met de sporters meeliep is er ook een cameraman ingezet die op kritieke punten aanwezig was.

Daarnaast werd voor deze aftermovie ook een GoPro en Drone ingezet.

Aftermovie Survivalrun Lingezegen

Aftermovie laten maken?

Aftermovie voor u?

Laat Media Managers uw aftermovie maken

Hét moment om terug te kijken op een fantastisch evenement is de aftermovie. De afgelopen jaren zijn aftermovies steeds populairder geworden en worden op social media extreem veel bekeken. De bezoeker vindt het geweldig om het evenement nog een keer te beleven.

Een aftermovie laten maken is een belangrijk onderdeel van de marketing.

Media Managers zorgt voor een creatieve stijl in de video en zorgt dat de video snel beschikbaar is voor online publicatie.

Bij de aftermovie geldt: “het ijzer smeden wanneer het nog heet is”, daarom streven wij ernaar om de aftermovie binnen 24 tot 48 uur te leveren.

Waarom een aftermovie laten maken?

U promoot in één keer het volgende event met een ‘vette’ aftermovie. Het is een effectieve manier om mensen te overtuigen dat ze de volgende keer erbij moeten zijn. Een aftermovie is geschikt voor grote én kleine evenementen. Het kan ingezet worden op een succesvolle beurs, een feest of opening van een nieuwe locatie.

Heeft u een kleiner budget? Huur dan een cameraman in voor een videoverslag van uw evenement.

Een aftermovie is een effectieve manier van adverteren. Uw publiek leeft het evenement opnieuw door het kijken naar een aftermovie. Wij denken graag mee! Neem contact met ons op en voor het maken van een aftermovie.

lees verder