Project | Lingezegen run 
Aftermovie laten maken | Lingezegen Survivalrun

Aftermovie laten maken?

Opdrachtgever: Park Lingezegen

Een aftermovie van Survivalrun Lingezegen is door Media Managers gemaakt. Met drie verschillende afstanden vormt de run een uitdaging voor iedere sportieveling.

Hét moment om terug te kijken op een fantastisch evenement is de aftermovie. Media Managers zorgt voor een creatieve stijl van de aftermovie en zorgt dat de video snel beschikbaar is voor online publicatie.

Video afspelen
Survival run

Media Managers hebben een aftermovie gemaakt van de Survivalrun Lingezegen. Naast een cameraman die direct met de sporters meeliep is er ook een cameraman ingezet die op kritieke punten aanwezig was.

Daarnaast werd voor deze aftermovie ook een GoPro en Drone ingezet.

Aftermovie laten maken | Lingezegen Survivalrun
Unieke video's voor social media
Video laten maken?

Wist u dat het gebruik van video content vele malen meer indruk maakt dan ‘platte tekst’ of een afbeelding?

Ook nodigt video content meer uit om de informatie tot je te nemen; bij het lezen van informatie maak je tijdens het lezen van de eerste alinea al de keuze of je de tekst verder zal lezen, of juist niet.

Bij goede video content weet u zéker dat de boodschap aankomt.

Door social media in uw website te integreren maakt u het mogelijk voor bezoekers om uw content te delen met mensen in hun netwerk. Dat betekent dat uw informatie meer mensen, buiten uw eigen netwerk bereikt. Een mooie manier van het vergroten van uw naamsbekendheid.

Daarnaast maakt u het voor bezoekers ook zichtbaar dat u ‘actueel’ bent. Bezoekers zien graag dat websites zijn bijgewerkt en dat bedrijven actief zijn op social media, dat bevordert het vertrouwen in een bedrijf. Klik hier om meer te lezen over hoe u zich het beste kunt presenteren en welke content u kunt gebruiken voor uw social media?

Uit onderzoek blijkt dat 64% van de consumenten eerder overgaat tot aankoop van een product na het zien van een video. Maar liefst 90% van de kijkers geeft aan dat een productvideo helpt bij het maken van een keuze.

Laten we het over uw project hebben