Bedrijfsfilm laten maken?

Prinsjesdag 2021

Het is een veel besproken onderwerp in de wereld van social media; relevantie, relevantie en nog eens relevantie. Dat is de allerbelangrijkste voorwaarde voor jouw boodschap. Als de content niet interessant is voor je publiek, wordt je boodschap gewoonweg genegeerd.

Relevantie bereik je ook door op het juiste moment in te springen op de actualiteit en het marketingteam van Accon avm doet dat door op Prinsjesdag relevante gesprekken te voeren over de economie van morgen en een nieuwsbrief met de opvallendste actualiteiten.

Bedrijfsfilm laten maken - Accon avm

Media Managers verzorgde de productie van de interviews die op Prinsjesdag werden opgenomen, gemonteerd en gepubliceerd. Een volledig interview is te bekijken via onze site of de website van Accon avm.

Lees verder
Bedrijfsfilm laten maken - Accon avm

Accon avm is van oorsprong een agrarische coöperatie, in 1917 opgericht door ons moederbedrijf in Leeuwarden.

Al snel groeide Accon avm uit tot een landelijke, fullservice advies- en accountancyorganisatie voor het mkb. In 2017 vierde Accon avm haar 100-jarig bestaan: een bijzondere mijlpaal.

Prinsjesdag 2021

Klant: Accon avm

Bedrijfsfilm laten maken?

Videoproducties

Laat Media Managers uw web video maken.

Heeft u geen volledige bedrijfsfilm nodig? Of is een promofilm, testimonial of instructiefilm gemaakt door een volledige cameracrew te prijzig? Laat dan een web video maken!

Deze video’s worden door uw doelgroep gewaardeerd.

Dat is een korte maar krachtige, eenvoudige onlinevideo voor op het web, gemaakt door 1 persoon, een camerajournalist/ editor.

Deze video’s zijn zelden langer dan 2 minuten, om de aandacht van de kijker te behouden. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om voor uw evenement een cameraman in te huren.

Media Managers maakt een webvideo op maat. Het is meer dan opnemen, monteren en klaar. Het maken van een webvideo vergt voorbereiding, daar legen wij de basis van een professionele en succesvolle video. In het kort doorlopen we vier fasen:

  • Pre-productie: onze videoproducer neemt contact met u op voor de briefing, het schrijven van het script, planning en casting
  • Productie: de opnamen op locatie, in uw bedrijf  
  • Post-productie: het materiaal wordt ‘gespot, de eerste montage, voice-over en het toevoegen van vormgeving in uw huisstijl
  • Levering: na drie evaluatie ronden leveren wij de webvideo

U heeft dan een professionele webvideo voor uw website of social mediakanalen.

lees verder