Project | Prinsjesdag 2021
Brandingvideo laten maken | Accon avm - Prinsjesdag 2021

Bedrijfsfilm laten maken?

Opdrachtgever: Accon avm

Accon avm heeft relevante bedrijfsfilms laten maken. 

Het is een veel besproken onderwerp in de wereld van social media; relevantie, relevantie en nog eens relevantie.  Dat is de allerbelangrijkste voorwaarde voor jouw boodschap. Als de content niet interessant is voor je publiek, wordt je boodschap gewoonweg genegeerd.

Relevantie bereik je ook door op het juiste moment in te springen op de actualiteit en het marketingteam van Accon avm doet dat door op Prinsjesdag relevante gesprekken te voeren over de economie van morgen en een nieuwsbrief met de opvallendste actualiteiten.

Video afspelen
Prinsjesdag 2021

Media Managers verzorgde de productie van de interviews die op Prinsjesdag werden opgenomen, gemonteerd en gepubliceerd. 

Alle interviews zijn te bekijken via de site en mediakanalen van Accon avm.

Brandingvideo laten maken | Accon avm - Prinsjesdag 2021
Bedrijfsfilm laten maken
Videoproducties

Laat uw bedrijfsvideo maken door Media Managers. Wij helpen u om uw bedrijf te onderscheiden van ‘die anderen’. Wat wij heel belangrijk vinden, is dat elke bedrijfsfilm uniek is.

Uw verhaal in beeld!

We vertellen het verhaal van úw bedrijf en zorgen dat de film geheel in uw eigen stijl wordt gemaakt, zowel qua inhoud als qua vormgeving.

Bij het maken van een bedrijfsfilm laten wij zien waarom u doet wat u doet. De kijker willen wij achterlaten vol verwondering en verlangen. Een goede bedrijfsvideo heeft een sterk concept en vertelt een pakkend verhaal met de juiste sfeer.

Het is van groot belang om bij het maken van een bedrijfsvideo de doelgroep scherp op het netvlies te houden. Wij verliezen ons niet in overmatige animaties en flitsende beelden. Wij brengen de boodschap op een professionele, duidelijke manier over en maken daarbij gebruik van hoge kwaliteit beelden.

Dat doen we door professionele cameramensen en filmtechnieken samen te brengen.

Laten we het over uw project hebben